Stap uit de cirkel van stress en klachten met natuurgeneeskundige hulp

Praktijk Francis
Groenlo

Minder goed in je vel? De sleutel van balans kwijt? Stiekem aan het overleven? Check-in bij jezelf en ga aan de slag met je herstelkracht. Deze eigen kracht zit van nature al in jou! Waarom dan niet maximaal benutten voor jouw goed en beter voelen?

Ik zie om mij heen steeds meer vrouwen worstelen met stress en klachten

Ballen die in de lucht worden gehouden, verwachtingen waaraan voldaan moet worden, alles 'moet' van jezelf, alle prikkels die je elke dag moet verwerken. Het gaat je goed af, maar het gaat ten koste van wie jij bent en jouw eigen gezondheid. Je vraagt je soms af wie je eigenlijk nog bent zonder al die rollen en merkt dat je vaker moe en minder vaak echt happy bent. Je voelt hét niet.

Als je erover nadenkt, kan je je eigenlijk niet meer herinneren wanneer jij je voor het laatst echt ontspannen en vrij van klachten hebt gevoeld. Dat jij even helemaal niets anders was dan gewoon jezelf. Ben je er klaar voor? Klaar om in je natuurlijke kracht te komen en je stress/klachten om te keren naar gezondheidskansen? Kies voor hoe jij je wél wilt voelen in je leven. Ik sta voor jou klaar.

Over Praktijk Francis

Hoi! Ik ben Francis, natuurgeneeskundig therapeut

Mijn missie is om vrouwen hun natuurlijke kracht te versterken om zo het zelfgenezend vermogen maximaal te kunnen benutten voor hun eigen gezondheid en welzijn. Ze terug te brengen naar de basis, hun lichaam en innerlijke wijsheid, om van daaruit een meer ontspannen en klachtenvrijer leven te leiden. 

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer vrouwen de regie pakken over hoe zij zich wél willen voelen en hun leven willen leiden, in plaats van geleefd te worden, hun wereld er een stuk mooier uit gaat zien. En dit heeft ook zijn directe positieve weerslag op de mensen om hen heen. 

Daarom sta ik met natuurgeneeskundige hulp en massage klaar om de gevolgen van negatieve stress en klachten op lijf en leven te verlichten. 

Want in onze drukke en hectische maatschappij is als vrouw zijnde kiezen voor zelfzorg géén luxe meer, maar gewoonweg noodzaak om veerkrachtig in het leven te blijven staan. Zodat je op een fijne en gezonde manier alles kan doen wat je belangrijk vindt en waar je blij van wordt. Je beste zelf kan zijn.


Praktijk Francis

Francis Lawa

Frans Halsstraat 19
7141 XM Groenlo

Lid van beroepsvereniging

Stap uit de cirkel van stress en klachten met natuurgeneeskundige hulp