Met simpele tools en praktische adviezen prettiger thuiswerken

Stressvrij Thuiswerken
Doetinchem

Teveel multi-tasken tussen werk en privé? Te lang doorgaan en weinig pauze houden? Gespannen schouders en vierkante ogen? Een vol hoofd met taken die rondspoken? Snel afgeleid door hond of kinderen? Dan kan ik je helpen.

Met Stressvrij Thuiswerken geef ik simpele tools en praktische adviezen om binnen 6 weken prettiger thuis te kunnen werken. Hierbij let ik op de volgende onderdelen:

  • het fysieke aspect (hoe zit je bijvoorbeeld achter je laptop?)
  • de planning en het overzicht (heb je bijvoorbeeld voldoende pauzemomenten?)
  • de combinatie van werk en privé (maak je bijvoorbeeld bewust tijd vrij voor je huishoudelijke taken?)
  • het sociale deel (hoe ga je bijvoorbeeld nu om met het gemiste praatje bij de koffieautomaat?)

Tijdens het eerste gesprek zoek ik uit wat er speelt en maken we samen een plan van aanpak. Dit werken we uit in een aantal sessies van een half uur. En dan... is er weer overzicht, controle en minder stress tijdens het thuiswerken!

Vanuit de praktijk heb ik veel ervaring met thuiswerken. En met de kennis die ik heb opgedaan en de manier waarop ik zelf werk, wil jou helpen zoveel mogelijk stressvrij thuis te werken. In de loop van de jaren ben ik van medewerker in dienst naar zelfstandige gegaan. Ik heb vanuit huis gewerkt voor mijn werkgever en heb aan de 'beroemde' keukentafel een webshop opgestart. Nu heb ik een fijne werkplek en mijn werkdag onder controle, maar ik weet hoe het was om me te behelpen met een stapel boeken onder de laptop of om 's avonds te lang door te gaan. Dat werk en privé zoveel in elkaar doorliepen dat een vrij weekend iets bijzonders was. 

Kun je mijn hump gebruiken? Neem dan contact met mij op

Over Stressvrij Thuiswerken

Sinds 2009 ben ik voor mezelf begonnen. Eerst parttime naast mijn vaste werk en in de loop van 2011 volledig voor mezelf.

Ik ben begonnen met 'gewone' cadeaus en een webwinkel. Na talloze ervaringen heb ik in 2012 besloten alleen nog cadeaus en producten in te kopen bij sociale werkplaatsen en in 2016 heb ik afstand gedaan van mijn voorraad en webwinkel.

Nu laat ik alleen nog in opdracht en voor mijn verkooppunten producten maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op mijn website cadeausmeteenmissie vind je verhalen van de trotse makers, trotse klanten en producten!

-----------------------------

Daarnaast ben ik in augustus 2020 begonnen met Stressvrij Thuiswerken. In mijn omgeving zag ik dat veel mensen moeite hebben met het (verplicht) thuiswerken en met de combinatie van werk-privé. Vanuit de praktijk heb ik veel ervaring met thuiswerken.

Met de kennis die ik heb opgedaan en met de manier waarop ik zelf werk, wil ik anderen helpen om zoveel mogelijk stressvrij thuis te werken. Ik geef hiervoor simpele tools en praktische adviezen en let hierbij op het fysieke aspect, de planning en het overzicht, de combinatie van werk en privé en als laatste het sociale deel.


Stressvrij Thuiswerken

Caroline Smeets

Majoor Bosshardtstraat, 11
7008CG Doetinchem

Met simpele tools en praktische adviezen prettiger thuiswerken