Praktijk voor stem, adem en energie

Sara Mens
Lochem

Wil je je stemkwaliteit verbeteren? Meer vertrouwen hebben tijden het spreken en daarbuiten? De mogelijkheden van je stem ontdekken? Zoek je een creatieve vorm van coaching? Wees welkom in mijn praktijk!

Stem, adem en energie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je stem is een vertaling van wie je bent en is uniek.

Met je stem en adem kun je ruimte creëren, in je hoofd en in je hele lijf. Bij goed adem- en stemgebruik gaat je energie beter stromen en dat ervaar je direct aan je manier van spreken. Ook kom je meer in verbinding met je essentie waardoor je creativiteit (weer) gaat stromen. ​De stem heeft eindeloos veel mogelijkheden en werkt voor iedereen, ongeacht je ervaring, ​je stemkwaliteit of het doel dat je voor ogen hebt. Volg je natuur en laat je verassen door je stem!

Op een natuurlijke wijze biedt het ook ondersteuning bij stress, faal(angst), neerslachtigheid, of herstel van b.v. een burn-out. Het ontdekken van de mogelijkheden van je stem geeft nieuwe inzichten en energie voor het zetten van de volgende stap. Alle wijsheid zit immers in jezelf! Graag begeleid ik je bij dit mooie proces. 

De lessen en coachings vinden plaats in mijn ruimte in het Stadshuus te Lochem, op locatie en online.

Bel of mail me gerust voor meer informatie, ik sta je graag te woord!

 

Over Sara Mens

Mijn klassieke zangopleiding deed ik in Italië waar ik ruim zeven jaar heb ik gestudeerd en gewerkt als zangeres. Terug in Nederland zette ik mijn zangcarière als freelance zangeres voort bij o.a. de Nederlandse Opera & Ballet en de Reisopera en gaf vele concerten en voorstellingen in binnen- en buitenland. 

De afgelopen vijftien jaar heb ik mijn eigen adem- en zangpraktijk in het Stadshuus in Lochem opgebouwd. Ik mij gaan richten op het doorgeven van mijn kennis en ervaring door geven van zangles en coaching aan volwassenen en kinderen. Zo heb ik ook veel zang- en theaterlessen verzorgd bij kinderopvangcentra, scholen, ensembles en theatergezelschappen en later persoonlijke begeleidingen gedaan bij o.a. jeugdzorg en WMO. Hier kwam ik tot de ontdekking waar de werkelijke behoefte lag van mensen die bij mij in de praktijk kwamen. Inmiddels geeft ik naast zanglessen op maat ook coachings aan kinderen en volwassenen met een hulpvraag. Hieruit is een geheel eigen les- en coachingstijl ontstaan waarbij de stem het middel is en niet het doel.
Mijn expertise zet ik  ook in bij stressklachten, burn-out preventie en -herstel binnen het bedrijfsleven, omdat ik heb gemerkt dat de combinatie adem, stem en energie ook hier een mooie ingang is.


Praktijk voor stem, adem en energie

Sara Mens

Pelmolenerf 7
7241VK Lochem

Praktijk voor stem, adem en energie