Sjamanisme en Sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Winterswijk

Als Regressie-, Reïncarnatie- en Hypnotherapeut, Sjamanistisch Healer en LifeBetweenLives therapeut is het zorgvuldig begeleiden van mensen in hun proces individueel en in kleine groepen al vanaf 1990 een heel belangrijk deel van mijn levensweg.

Sjamaan zijn is geen beroep, het is een levensweg. Het pad van de sjamaan begint, in mijn opvatting, altijd met een innerlijk proces.

Het heeft me wortels en vleugels gegeven en het laat me steeds opnieuw de volgende dingen zien;

  • De oude wijsheid, religie en geneeswijzen van de natuurvolken toe te passen in het hier en nu.
  • Ieder mens beschikt over helende en zelfhelende vermogens.
  • We kunnen helpen het collectief te helen, dit kan als we onze eigen 'verhaal' opgelost hebben.
  • Respect te hebben voor alles wat leeft; mens, dier, plant, mineraal en Moeder Aarde.
  • De cirkel van het Leven, het Grote Medicijnwiel, heeft geen begin en geen eind. Alles bestaat als deel van het cirkel en heeft een doel. Het werken met het medicijnwiel leert ons hoe het is om in verbinding met het geheel te zijn en te leven.

Het bewustzijn van een Sjamanistish Healer is:

Hoe we laten zien dat wij betrouwbaar en betrokken zijn en compassie hebben met onszelf en de wereld, door de manier waarop wij leven.
We kunnen anderen niet veranderen, maar ieder van ons kunnen we onze eigen heelheid claimen. Door ons leven te helen en dit te delen, hebben we een positief effect op de toekomst.

Je kunt er voor kiezen om dat te doen NU.
Dat ieder mens dit mag ontwikkelen en toepassen, is de wens die Droomwever hiermee in de wereld zet.

Realiseer je svp dat we samen op weg zijn.

Over Rieke Meinen

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben vanaf mijn jeugd altijd op zoek geweest naar "Het Waarom" en steeds opnieuw probeer ik te kijken vanuit zo veel mogelijk verschillende invalshoeken. 

Al vroeg in mijn jeugd waren er de vragen: Wat is wijsheid en waarom handelen mensen, zoals ze handelen? Wetend dat er veel meer is dan onze zichtbare realiteit, ging ik op zoek.

Een steeds meer wakker worden, bewustworden van de herinnering van het Innerlijk Weten en de nodige scholing heeft me hierbij geholpen. Een ingeslagen weg, die ik zal blijven bewandelen.

Via een 3 jarige Opleiding Hypno-, Regressie- en Reïncarnatietherapie, een uitgebreide opleiding Intuïtieve Ontwikkeling, maar vooral ook de vele Sjamanistische Trainingen en healings inwijdingen in Noord- en Zuid Amerika,  kreeg ik de kennis van o.a. de drie verschillende Inca paden overgedragen door Don Juan Nunez del Prado. Don Juan werd persoonlijk ingewijd door de drie laatste Inca Meesters. 

Als Hypno-, Regressie-, Reïncarnatietherapeut, LifeBetweenLives therapeut en Sjamanistisch Healer zie ik het nu als mijn opdracht om mensen te helpen met de zoektocht naar zichzelf. Het zorgvuldig begeleiden van mensen in hun proces indidvidueel en in groepen is al vanaf 1990 een heel belangrijk deel van mijn levensweg.

Sjamanisme en Sjamanistische Healing