Marcelle Silver Wind

Praktijk Ma´at
Varsseveld

Met mijn kracht van sjamanisme en kennis en ervaring van de astrologie help ik jou om weer bij de bron van je eigen kracht te komen. Jouw innerlijke bron waar alle antwoorden aanwezig zijn en die jou op een eenvoudige wijze worden aangereikt.

Verantwoordelijkheid hebben voor je eigen levenspad, gaat met vallen en opstaan. 
Wat in je verleden is gebeurd, daar ben je niet altijd zelf verantwoordelijk voor. Maar je "draagt" het wel bij je. Je moet er mee omgaan en mee dealen. 

  • Wil je meer gaan leven vanuit je hart? 
  • Meer vertrouwen op je eigen kracht en daarnaar ook handelen? 
  • Je verbinden met je eigen wijsheid, intuitie, dieper liggende emoties en overtuigingen? 
  • Je Zelf blijven en jezelf serieus nemen, laten zien wie je bent?

Met mijn kracht van sjamanisme, kennis en ervaring van de astrologie en met mijn intuitie, help ik jou om te komen bij jouw bron van eigen kracht.

De bron waar alle antwoorden aanwezig zijn en die jou op een natuurlijke en eenvoudige wijze worden aangereikt.

Over Praktijk Ma´at

Ik ben Marcelle Janssen. Ik ben geboren in 1952 op het moment dat mijn moeder rouwde om het verlies van haar man. Zijn dood heeft mij als ongeboren vrucht in een beweging gebracht die ik niet begreep. Doordat er weinig tijd voor emoties of gevoelens was, kreeg ik mee: “Niet bij de pakken neerzitten en doorgaan”. Ook heb ik op jonge leeftijd te maken gehad met pesten, waardoor ik me jarenlang niet volledig durfde te uiten.

Ik was nieuwsgierig en ging ik op zoek naar meer, wat zich vertaalde in een pad van vragen over het leven op allerlei plekken en bij allerlei stromingen. Mensen in mijn directe omgeving hadden vaak geen antwoorden, dus zocht ik en vond ik ze o.a. bij leraren en geestelijken. Door verschillende omzwervingen vond ik spanning en avontuur en…..antwoorden. Ik heb mooie maar ook zware levenservaringen opgedaan, die mij een rijker mens maakten.

Ik ben moeder van twee leuke meiden, die beiden ook weer kinderen hebben. Ik ken veel gezinsgeluk en ook het gezinsverdriet is ons niet bespaard gebleven.

Ik vond antwoorden in de astrologie. Daarom ben ik in 1983 begonnen met een cursus en ik ben niet meer gestopt. Ik volgde 4 jaar een beroepsopleiding om als psychologisch astroloog aan het werk te kunnen gaan. Hiernaast heb ik ook de archetypen van Carl G. Jung bestudeert. Ik kwam erachter dat ieder mens uniek is en ik dus ook. Al deze invloeden weet ik nu heel goed te gebruiken in mijn sessies, cursussen en begeleidingen. Ik kan gericht duiden en beeldend uitleggen wat er speelt.

Niet alleen de astrologie, maar ook de spiritualiteit bracht mij verder. Nieuwsgierigheid is één van mijn drijfveren. Wat is de zin van het leven? Waar vind ik verdieping? Hoe kan ik van het leven leren? Wat heb ik te leren? Ik vond allereerst de White time Healing en daarna volgde ontwikkelingscursussen zoals magnetiseren, kristallenleer, bachbloesem therapie, aura/rose reading, chakra healing, energetisch therapeut en nog veel meer.

In het jaar tweeduizendzes ik naar Egypte gegaan met de wens de piramide aan te raken, niet wetende dat daar iets heel speciaals zou gaan plaatsvinden. In de piramide van Cheops ben ik ingewijd in de Egyptische traditie van het sjamanisme. Om mijn weg te verbreden en te verdiepen, heb ik het pad van de sjamaan in de Siberische traditie gelopen. Gevolgd door enkele jaren van studie en beleving (wat overigens een doorlopende reis is) ben ik in Peru in aanraking gekomen met de Inkatraditie.

Het zijn vele ervaringen waar ik uit kan putten en waarmee ik u ook verder kan helpen in uw proces van heelwording

Door de helende energie die door mij stroomt, heal ik de ander.

Het is mijn kracht om astrologie, sjamanisme en spiritualiteit te vertalen naar een praktische toepassing in het dagelijkse leven.

Ik maak verbinding tussen de hemel en de aarde, door mijn intentie Nakranim.

Hartelijke groet,
Marcelle Janssen


Praktijk Ma´at

Marcelle Silver Wind

Kon. Wilhelminalaan 8
7051AS Varsseveld

Marcelle Silver Wind