Labyrint Organizing, opgeruimd wonen & werken

Labyrint Organizing
Lochem

Als professional organizer, opruimcoach, adviseer en begeleid ik praktisch bij het blijvend creëren van meer overzicht, ruimte en rust. Dit kan om een huis, werkplek of administratie gaan. Samen gaan we op zoek en aan de slag. En lukt het wel!

Als professional organizer, of opruimcoach, adviseer en begeleid ik praktisch bij het blijvend creëren van meer overzicht, ruimte en rust. Dit kan om een (ruimte in) huis, werkplek of administratie gaan. Door allerlei omstandigheden kan iemand de grip op het huishouden, administratie en-of spullen (tijdelijk) zijn kwijtgeraakt. Gelukkig is het beroep van organizer steeds meer in de aandacht. Dat is fijn, want het effect van chaos, het missen van overzicht, heeft grote impact op iemand zijn welbevinden. 

Samen gaan we aan de slag om het overzicht weer terug te vinden. Samen lukt het wel!

Op mijn website kunt u meer informatie lezen over Labyrint Organizing.

Ik ben lid van de NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor professional organizers) en ben in het bezit van een KIWA-keurmerk 

Over Labyrint Organizing

Na jaren in het basisonderwijs gewerkt te hebben, ben ik nu al ruim 12 jaar professional organizer met veel enthousiasme. Het oplossingsgericht denken, zoeken naar creatieve en praktische oplossingen, maatwerk leveren en het omgaan met mensen zorgen ervoor dat ik met heel veel plezier werk. Het van een chaotische situatie naar een overzichtelijke situatie gaan, is een boeiend proces en kan een enorme omslag zijn in iemands leven.

Korte of lange tracjecten of alleen advies geven (live, telefonisch of virtueel) Ik word er blij van om tips, opruimtechnieken en informatie te delen met mijn klanten en goede gesprekken, maar houd ook van aanpakken en resultaat. Mijn klantenkring is heel divers. Ik werk regelmatig met (samengestelde / een-ouder) gezinnen, mensen zonder of mét bijzonderheid zoals ADD, ADHD, ASS. Of met mensen die tijdelijk grip kwijt zijn op het huis, huishouden of administratie door een ingrijpende gebeurtenis zoals scheiding, burnout, verlies van dierbare, ziekte, verhuizing of ongeval. 

Regelmatig volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van mijn vak en om te ontwikkelen. Er is veel te leren en te lezen voor een organizer ;-)

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website labyrint-organizing of naar de website van de NBPO, mijn beroepsvereniging. Neem gerust contact mocht je een vraag hebben over mijn werkwijze en mogelijkheden.

 


Labyrint Organizing

Mieke van Driel

Weidemolenlaan 26
7241VG Lochem

Lid van beroepsvereniging

Labyrint Organizing, opgeruimd wonen & werken