Synergie Natuurlijke Huidverzorging en Advies

Schoonheidssalon Synergie
Doetinchem

Is een goede natuurlijke huidverzorging voor jou een 'must'? Wil jij vroegtijdige veroudering van je huid voorkomen? Of heb jij huidproblemen? Schoonheidssalon Synergie biedt diverse behandelingen en gebruikt natuurlijke producten. Maak een afspraak!

Is een goede natuurlijke verzorging van jouw huid voor jou een ‘must’? Wil jij rimpels verminderen en vroegtijdige veroudering van jouw huid voorkomen? Of heb jij huidproblemen, zoals acne, eczeem, couperose, overbeharing, een droge, vochtarme of een zeer gevoelige huid?

Schoonheidssalon Synergie biedt diverse behandelingen voor mannen, vrouwen en baby’s om op een natuurlijke manier, zonder medische ingrepen of gebruik van apparatuur uw huid optimaal te verzorgen en te verbeteren.

Met de professionele puur natuurlijke producten van Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A.) en Les Gavots de Provençe wordt jouw huid optimaal behandeld en verzorgd.

En met de prachtige minerale make-up van ZAO en Couleur Caramel kom jij nog eens extra mooi voor de dag!

Over Schoonheidssalon Synergie

Mijn naam is Ans Leferink en eind 2006 ben ik gestart met Schoonheidssalon Synergie. Door het volgen van diverse trainingen, bijscholingen en vakbijeenkomsten blijf ik mijn kennis op peil houden zodat jij verzekerd bent van een vakkundige behandeling.

Schoonheid komt niet alleen van buiten maar natuurlijk ook van binnenuit. Een gezonde levensstijl draagt dan ook zeker bij aan de conditie van jouw huid. Ook daarin kan Schoonheidssalon Synergie adviseren.

Al ruim voor ik aan mijn opleiding begon was ik geïnteresseerd in (huid)verzorgingsproducten en make-up van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zonder schadelijke stoffen, parabenen, minerale oliën, PEG’s en dierlijke grondstoffen.

Met de 100% natuurlijke (huid)verzorgingsproducten van Société Provençale d’Aromathérapie en Les Gavots de Provençe en de minerale make-up van ZAO en Couleur Caramel  is dat  geen probleem.


Schoonheidssalon Synergie

Ans Leferink

Tramstraat 2
7001 CH Doetinchem

Lid van beroepsvereniging

Synergie Natuurlijke Huidverzorging en Advies