Supervisor, work/lifecoach, intervisor, ondersteuner zzp-netwerken

Agnesziet.nl
Doetinchem

Tijd voor een frisse kijk op je persoonlijke/professionele ontwikkeling? Begeleiding van zelfinzicht naar persoonlijke vrijheid. In de vrijplaats kun je sparren, uitwisselen, presenteren, experimenteren en leren van feedback.

Joost* ervaart in drie gesprekken weer regie te voeren in zijn priveleven en op zijn werk,hij stimuleert vrienden ook hulp te zoeken; Erik* heeft baat bij herorientatie op werkplezier en solliciteert gericht naar een andere werkomgeving; na feedback in de Heppie-intervisiesessie durft Maaike* vrijmoediger de volgende stap in haar praktijk te zetten. Zo zijn er meer inspirerende voorbeelden van succesvolle clienten die werk maken van persoonlijk geluk in work/life. Wie de moed heeft te leren en hulp te vragen ervaart het boeiende pad van onzekerheid naar persoonlijke vrijheid. 

Op basis van een hulpvraag begeleid ik het onderzoek achter keuzes en gedrag (zichtbaar en nog onzichtbaar); in een veilige setting samen op zoek naar vrije ruimte. In mijn begeleiding maak ik gebruik van diverse inzichten en technieken uit supervisie, intervisie, loopbaanbegeleiding, conflictbemiddeling, rouw en verlieswerk, systemisch werk, NLP, theater, actuele thema's en levensverhalen van jong en oud. 

In de vrijplaats bied ik gelegenheid voor wie wil leren en experimenteren met anderen.Wil je feedback op een idee/presentatie of workshop, een persoonlijke vraag uitdiepen, ideeen en ervaringen uitwisselen met anderen, ben je op zoek naar inspiratie, praktische ondersteuning en/of wil je graag anderen helpen? Er zijn bijeenkomsten genoeg, kan ook op speciaal verzoek.

Meld je aan en kom naar de vrijplaats! Neem gerust iemand mee!

Elke vraag is welkom, niemand kan het alleen, ik help je graag op weg.

Zie ook heppiesessies en frisse kijk op ondernemen bij Hier Achterhoek in samenwerking met Bli-jcoaching.

 

Over Agnesziet.nl

Tijdens mijn werkzaamheden als personeelscoach bij Achterhoek VO leverde ik een bijdrage aan benodigde zorg voor personeel en jongeren. Ik begeleidde hulpvragen op het gebied van werkplezier,bemiddeling, reintegratietrajecten en deskundigheidsbevordering. In samenwerking met leidinggevenden, arbodienst en personeelsadviseurs ontwikkelde ik initiatieven om welbevinden te vergroten en uitval te voorkomen. Wat waren voor mij sleutels om de professional (en de jongere) tot bloei te laten komen? Scholing en effectieve gespreksvoering! We hebben immers de ander nodig om gezien en gehoord en uitgedaagd te worden in onze kwaliteiten en individuele behoeftes. Door de jaren heen ontwikkelde ik me in psycho-sociale begeleiding en groeide uit tot een veelgevraagd work/lifecoach. Inmiddels heb ik mijn werkgebied verlegd naar zelfstandige ondernemers en denk ik mee in ontwikkeling van ZZP-netwerken in de regio Achterhoek. 

In mijn eigen praktijk begeleid ik persoonlijke hulpvragen in werk en privé; elk mens heeft zijn gevoeligheden en creativiteit, elke leeftijd heeft zo zijn thema's.Je treft in mij iemand met persoonlijke aandacht voor de client, stevig op de inhoud en zacht op de relatie op zoek naar ruimte voor groei.

Wie groei ervaart zal gemakkelijker met veranderingen om kunnen gaan, het vraagt moed om je te laten zien, laat je verrassen!

Ik blijf benieuwd investeren in eigen professionalisering; daarnaast haal ik graag inspiratie uit de wereld van kunst-cultuur-filosofie en de natuur.

Mensen die mij kennen typeren me als veelzijdig, resultaatgericht, inspirerend en verbindend.   


Agnesziet.nl

Agnes Tuinte

Salemate 16
7006 CB Doetinchem

Lid van beroepsvereniging

Supervisor, work/lifecoach, intervisor, ondersteuner zzp-netwerken