Individuele coaching - Gezins- en Kindercoaching - Ontspannings en Healings sessies - Workshops

Praktijk Karlijn
Beltrum

EMPOWERING KIDS & ADULTS * Gezins en Kindercoach * Holistisch therapeut * Access Consciousness *

Hoi mooi mens!

Kun jij momenteel wel wat hulp gebruiken? Binnen je gezin, voor jouw kind of ben je zelf toe aan ontspanning, ontlading en bewustwording? Ik gebruik verschillende tools en ervaring om te (her) ontdekken waar jij blij van wordt. Hoe je weer terug op jouw eigen pad komt. Met jouw missie, talenten en heerlijke EIGENaardigheden. Ik hou van kletsen, maar ik geloof dat beweging in de vorm van bewustzijns-oefeningen of energetisch lichaamswerk een treffende combi is. 

Ook kijk ik als gezinscoach graag met jou mee om te ontdekken waar zorgen over jullie kind vandaan komen. Wat stagneert in de ontwikkeling? Wat zit er onder? Welke herinneringen zijn opgeslagen? Waar zitten blokkades? Ik neem je mee in een proces van heling en bewustwording, mede dmv het gebruik van spiertesten (communiceren met je onderbewuste). Gericht op jullie situatie en tempo. 

VOEL JE WELKOM!

* Individuele coaching * Gezins- en Kindercoaching * Ontspanning- en Healing sessies * Workshops

Over Praktijk Karlijn

Ik ben Karlijn Brethouwer-Pape. Moeder, partner en woonachtig in Beltrum. Daar waar ook mijn Praktijk staat te stralen aan de rand van een bos! Ik ben een energiek persoon. Atijd op zoek naar Groei en Heling, bij mijzelf en degenen die daar voor open staan. Ik hou van beweging op allerlei vlak. Daarom dus ook nooit en te nimmer uitgeleerd. Voor mij is het leven een uitdaging, vol mogelijkheden en het liefst met (te) veel humor. Doordat ik dalen en pieken heb gekend deel ik mijn energie en kennis vanuit eigen ervaring. Ik ben 11 jaar als leerkracht werkzaam geweest op een Praktijkschool. Daarnaast heb ik de opleidingen Holistisch therapeut (ZOMA Opleidingen) en Gezins- en Kindercoach (Dreamchild - Sylvia Leegwater) vol passie en bewondering afgerond. Ontzettend dankbaar ben ik dat ik deze tools mag inzetten in mijn Praktijk om nog meer Heling en Bewustwording te kunnen verspreiden. 


Praktijk Karlijn

Karlijn Pape

Veldpapendijk 6
7156 KA Beltrum

Individuele coaching - Gezins- en Kindercoaching - Ontspannings en Healings sessies - Workshops