Touch of Matrix - Individuele begeleiding - Sjamanistische werkvormen - Natuurreligie

Shamahuis
's Heerenberg

Het kan zijn dat je soms even niet meer weet waar je nu bent, het pad dat je bewandelt lijkt je vreemd. Het voelt alsof je niet meer bij je kracht kunt komen. In één of meerdere sessies kunnen we met jouw thema aan de slag.

Jouw thema in een individuele sessie, om je te verbinden met je innerlijke natuur.

Wat past bij jou en is goed voor jou?

Om je een idee te geven van persoonlijke begeleiding:

  • Ervaar je stress, heb je last van burn out gerelateerde klachten?
  • Weet je even niet met bepaalde zaken in je leven om te gaan en kun je daarbij hulp of ondersteuning gebruiken?
  • Heb je behoefte aan meer spiritualiteit in je leven of bezinning?
  • Verlang je naar meer innerlijke kracht, energie of een sterker energetisch lichaam?
  • Verlang je gewoon een zachte, liefdevolle en warme omgeving om even tot rust te komen?
  • We vinden samen een vorm waarbij je ondersteund kunt worden.

Daarbij kun je denken aan Yogatherapie, Reflexzonetherapie, Sjamanistische werkvormen en Natuurhealing.

"It was clear to me that Christel's knowledge went much broader and deeper and I asked her to help me energetically using her grounded intuition on several questions where I was trying to unfold answers but doubting myself. Christel has helped me immeasurably. I believe when someone has great energy and their intentions are pure then people can grow from their teaching and take more control over their own healing and development and their own energy becomes stronger too"

Over Shamahuis

Sinds kort woon ik weer in de Achterhoek, de mij zo bekende grond, waar mijn roots liggen en waar ik mij zo thuis voel! Ruim tien jaar heb ik een praktijk gehad in Den Haag.

Begonnen als fotograaf na een studie aan de kunstacademie, maar altijd met een interesse in complementaire en natuurgeneeskundige geneeswijzen. Hoe kun je al die lichamen waar wij uit opgemaakt zijn gezond en in balans houden? Door zowel de visie van de westerse anatomie alsook die van de oosterse filosofie en de yoga geschriften over het menselijk energie- en chakrasysteem leerde ik kijken naar het geheel.

In 2007 ben ik van start gegaan met Shamahuis. Mijn liefde voor fotografie, architectuur en beeldende kunst is er nog steeds maar minder prominent aanwezig. De creatieve kracht laat ik voorlopig stromen door de Kundalini Yoga en door middel van de genezende kracht van voetreflextherapie, Yogatherapie en verschillende healingtechnieken. In mijn werk maak ik gebruik van sjamanistische werkvormen en aspecten vanuit de traditionele hekserij.

Het is belangrijk om een leraar in je leven te hebben. Het geeft veel kracht wanneer iemand vóór jou een pad heeft bewandeld. Hierdoor is een versnelling mogelijk. Yogi Bhajan is een zeer belangrijke leraar voor mij in Kundalini Yoga en energetisch werk met de kundalini kracht.

Daarnaast schrijf ik graag en wie weet hoor je nog meer van mij op die manier. Je kunt ten slotte alles worden wat je wilt en je kunt altijd vernieuwen, het is een oneindig scheppend proces!

Christel Nijland (Shama).


Shamahuis

Christel Nijland

Emmerikseweg 29
7041 AV 's Heerenberg

Touch of Matrix - Individuele begeleiding - Sjamanistische werkvormen - Natuurreligie