Praktijk Ingrid Velthuis

Praktijk Ingrid Velthuis
Didam

Over Praktijk Ingrid Velthuis

Al op jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en gezondheid. Ik wilde een beroep waarbij ik mijn betrokkenheid bij het welzijn van mensen kon gebruiken om hen te helpen. Dit vond ik in een opleiding als gezondheidsvoorlichtingskundige. Daarnaast heb ik diverse massagecursussen gevolgd en een algemene massagepraktijk opgericht.

In de laatste periode van mijn moeders leven raakte zij als gevolg van Alzheimer steeds verwarder, volledig gehandicapt en had zij elke dag pijn aan haar gewrichten en spieren. Naarmate het moeilijker werd gesprekken te voeren, heb ik meer fysiek contact gezocht. Van eerst simpel haar hand vasthouden tot hand- en gezichtsmassages en strijken en pulseren van haar benen. Hoe mooi was het als ik voelde dat de spierspanning in haar benen afnam en zij zelf aangaf dat de pijn afnam. Hoe dankbaar als er een glimlach op haar gezicht verscheen en zij zich ontspande bij een handmassage. Hoe fijn als we zo weer even écht contact hadden. Deze ervaringen gun ik u ook!

Na het volgen van een aanvullende opleiding zorgmassage, wist ik zeker dat ik mijn missie had gevonden: meer bekendheid geven aan zorgmassage zowel bij het brede publiek als bij zorgverleners en zorgen dat meer mensen deze vorm van ontspanning mogen ervaren. Door aanraking met aandacht en zorg wil ik zowel kwetsbare ouderen als ook chronisch en terminaal zieken en minder-validen lichamelijke en geestelijke ontspanning bieden.  Even geen noodzakelijke  professionele zorg, maar oprechte aandacht en liefdevolle aanraking. Uw behoeften als klant staan daarbij vanzelfsprekend voorop!


Praktijk Ingrid Velthuis

Ingrid Velthuis

De Acacia, 18
6941 DC Didam

Praktijk Ingrid Velthuis