Bedrijfsbegeleiding

Pulsar Partners
Lochem

Pulsar Partners helpt bij het realiseren van nieuwe business of realiseert uw bestaande business op een nieuwe manier.

Kernactiviteit van Pulsar Partners is om het realisatievermogen van ondernemers, bestuurders, directies en hun organisaties te vergroten. Mensen en organisaties hebben elke dag de mogelijkheid om nieuwe, andere wegen in te slaan. Pulsar Partners helpt bij het realiseren van nieuwe business of realiseert uw bestaande business op een nieuwe manier. Profit en not-for-profit.

Bart van der Meij coacht, geeft advies en helpt waar nodig. Samen met partners met eigen talenten kan hij ook een raad van advies voor uw bedrijf vormen.

Over Pulsar Partners

Ik ben een ervaren zelfstandig ondernemer, adviseur en coach. De afgelopen jaren heb ik, soms samen met mijn zakelijke partners, verschillende ondernemers en bedrijven ondersteund met adviezen en coaching. Mijn kracht ligt in het verbinden van het zakelijke belang met de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer. Duurzame ontwikkeling van je talent en jouw bedrijf is daarbij het uitgangspunt.

Persoonlijk heb ik een passie voor muziek, lezen, filosofie en spiritualiteit. Ik draag via vrijwilligerswerk graag bij aan de positieve kant van onze samenleving.

Ik woon met mijn vrouw en ons samengesteld gezin in het centrum van Lochem. Ik ontvang je daar graag, maar kom ook graag op bezoek, omdat ik heel nieuwsgierig ben naar jouw wereld.

 


Pulsar Partners

Bart van der Meij

Oosterbleek 58a
7241 DK Lochem

Bedrijfsbegeleiding