Ik help ondernemers met het bouwen van een stabiele business.

Julia van Ditshuizen
Vorden

Ik leer jou hoe je een stabiele business bouwt. Meer omzet, meer tijd en meer rust in je hoofd. Jij wilt bezig zijn met je passie, maar er komt zoveel meer bij kijken om een bedrijf op te bouwen. Ik help je daarbij, je hoeft het niet alleen te doen.

Jij wilt je passie uitoefenen, dat mooie vak waarin jij expert bent en jouw klanten zo goed mogelijk helpt. 

Maar om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, is een stabiele business met een goede basis belangrijk. 

Ik help je om jouw droombedrijf te bouwen. Want je wilt je helemaal niet bezighouden met de randzaken in je bedrijf, maar het is wel belangrijk dat dit goed geregeld is. Zodat jij genoeg tijd overhoudt voor zaken die echt belangrijk zijn. 

Ik fungeer als jouw sparringpartner waarbij je vragen, ideeen of onzekerheden over het ondernemerschap met me kunt bespreken. 

En ik ben jouw stok achter de deur zodat je je doelen behaalt en met focus en vertrouwen kunt ondernemen.

Je hoeft het niet alleen te doen! 

Over Julia van Ditshuizen

Hoi, ik ben Julia. Niet geboren en getogen, maar wel al meer dan 20 jaar geworteld in de Achterhoek. Ik ben getrouwd met Hugo en we hebben samen 2 zoons en een dochter. We wonen tussen Vorden en Lochem in het buitengebied. Een heerlijke plek om te wonen en te werken.

Na bijna 20 jaar loondienst ben ik in 2017 voor mezelf begonnen als VA (Virtual Assistant) waarbij ik veel verschillende ondernemers (administratief) heb ondersteund. Eind 2021 vond ik het tijd voor een andere manier van ondernemen. Ik wilde niet alleen meer ondersteunen, maar ook advies geven en mijn (brede) kennis overdragen op ondernemers die het lastig vinden om een stabiele business te bouwen. Het ondernemerschap kan eenzaam zijn. Ik ben daarom ook graag een sparringpartner en stok achter de deur zodat de onderneemster op haar manier een succesvol bedrijf kan neerzetten.

In mijn vrije tijd ben ik graag thuis, er is nl. altijd wat te doen rondom huis. Maar ik ga ook graag op pad met mijn gezin of vriendinnen om wat leuks te doen, zoals uit eten, borrelen, naar de sauna of de schouwburg. Ook lees ik graag, al gun ik mezelf daar soms te weinig tijd voor. Ik wandel regelmatig en in de zomer zwem ik meerdere malen per week mijn baantjes in het buitenbad. 


Julia van Ditshuizen

Julia van Ditshuizen

Stuwdijk 1
7251KL Vorden

Lid van beroepsvereniging

Ik help ondernemers met het bouwen van een stabiele business.