Leer hoe jij jezelf kan coachen. Leer niet meer afhankelijk te zijn van coaches en anderen.

Succesvol Veranderen
Doetinchem

Leer hoe jij jezelf kan coachen. Zorg dat jij niet meer afhankelijk bent van coaches en anderen. Leer in 10 lessen anders denken en anders doen, zodat jij zelfstandig je problemen kan aangaan. Word je eigen coach en weer kapitein op eigen schip!

Leer hoe jij jezelf kan coachen!

Wil jij graag zelf je problemen op een succesvolle manier aanpakken? Op jouw eigen manier je leven een positieve wending geven? En hierbij onafhankelijk zijn van coaches en de goede bedoelde adviezen van familie en vrienden? Zorg dan dat jij weer kapitein op eigen schip wordt.

Succesvol veranderen
Er zijn veel coaches en voor elk probleem is er wel een coach. Ik werd het zat om elke keer weer een coach nodig te hebben om een problemen aan te pakken. Ik wilde het zelf doen en mijn eigen coach zijn. En dat is gelukt. Ik zet nu al mijn kennis en kunde in om ook anderen te leren om hun eigen coach te zijn.  
In essentie gaat het erom dat wij leren anders te gaan denken en anders te gaan doen. Dit kan je onder andere bereiken door:
– Je bewust te worden van wat je doet.
– Te gaan zien hoe jouw handelen je dagelijkse leven beïnvloedt.
– Keuzes te maken die jouw helpen.
Alleen hoe doe je dat?

In 10 lessen weer kapitein zijn
Aan de hand van het Victormodel leer jij in 10 stappen om volledig zelfstandig je leven op een positieve manier te veranderen. Jij leert jouw schip te sturen en bepaalt zelf welke kant je opgaat.

Volg nu de training: Anders denken, anders doen.

En wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of bezoek mijn website.

Over Succesvol Veranderen

Ik ben Victor van Hunnik geboren in 1970 en sinds 2018 wonende in Doetinchem. Mijn stap naar de Achterhoek is één van mijn beste keuzes geweest. Niet alleen omdat ik hier in Doetinchem ben gaan samenwonen met mijn vriendin, ook omdat ik de omgeving en de mensen mooi en prettig vind. 

In het leven heb ik veel meegemaakt.  Ik heb diverse coaches gehad die mij vertelde waar ik heen moest, veel trainingen gevolgd en boeken gelezen. Ik voelde alleen een fustratie omdat ik mij afhankelijk voelde van al die hulpverleners. Ik wilde het zelf doen, mijn eigen coach zijn. En dat is mij gelukt. Ik weet nu dat ik alles aankan dat er op mijn pad komt. Ik ben weer kapitein op mijn eigen schip.

Dit gun ik iedereen en heb daarom mijn methodiek uitgewerkt. Na jarenlang mijn methode toegepast te hebben in mijn coachingspraktijk was ik klaar om er een model van te maken. En met veel plezier (en succes) leer ik mensen zichzelf te coachen.   

Wat neem ik mee?

Door mijn positieve, rustige, respectvolle en oprecht geïnteresseerde houding voelen mensen zich snel op hun gemak en veilig bij mij. Althans, dat heb ik mij laten vertellen.

Mijn analyserende vermogen gecombineerd met mijn hoog ontwikkeld gevoel, zorgen dat ik snel de vinger op de zere plek kan leggen. Altijd breng ik met een op de cursist afgestemde takt deze informatie.

Humor heeft mij zeer geholpen in het leven en gebruik deze tijdens de trainingen. 

En ... ik ben een ervaringsdeskundige.


Succesvol Veranderen

Victor van Hunnik

Oude Wehlseweg 19
7007GE Doetinchem

Leer hoe jij jezelf kan coachen. Leer niet meer afhankelijk te zijn van coaches en anderen.