Body Wealth - voor jouw welzijn!

Body Wealth
Sinderen

In mijn praktijk richt ik me op het bevorderen van jouw welzijn. Jouw hulpvragen benader ik vanuit de holistische visie. Want alles is met elkaar verbonden. Lichaam en geest zijn één. Ik maak gebruik van diverse disciplines.

Welzijn is een gevoel van welbevinden. Door sommigen ook wel omschreven als geluk. Met welzijn wordt bedoeld dat het goed gaat met jou als persoon, zowel lichamelijk, geestelijk en sociaal. 

In mijn praktijk richt ik me op het bevorderen van jouw welzijn. Jouw hulpvragen benader ik vanuit de holistische visie. Alles is met elkaar verbonden, lichaam en geest zijn één. Als er één uit balans is, heeft dat zijn weerslag op het andere. Daarom is het belangrijk om alle aspecten van je hulpvraag te bekijken.

Om jouw welzijn te bevorderen en te ondersteunen maak ik gebruik van diverse disciplines. Daarbij werk ik met de producten van DōTERRA en Ries Natural Cosmetics.

It’s health that is the real wealth! Body Wealth.

Over Body Wealth

Mijn naam is Yvonne Diersen-Sloetjes. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek en heb een vrij nuchtere kijk op de wereld meegekregen. Wel ben ik altijd zoekende geweest naar verbinding met, laat ik het “groot mysterie” noemen.

Als kind wilde ik graag veeverloskundige of ziekenverzorgende worden. Mijn weg naar Body Wealth ging niet over rozen. Ik heb behoorlijk wat omzwervingen gemaakt, zijpaden genomen, daardoor veel geleerd over mijzelf en over wat er zoal is tussen hemel en aarde. Veeverloskundige is niet mijn beroep geworden, maar ziekenverzorgende heeft op een bepaalde manier invulling gekregen.

Doordat ik zelf al vrij jong met rugklachten te maken kreeg en in het reguliere circuit al snel uitgedokterd was, ben ik in ‘het alternatieve’ circuit terecht gekomen. Daar is ook mijn verlangen, om mensen te helpen, opnieuw aangewakkerd.

Doordat ik zelf door rugklachten met bepaalde 'alternatieve’ behandelmethodes in aanraking kwam, kon ik ervaren wat het met mij deed. En ook bepalen of het gedachtegoed dat achter een behandelmethode zit, bij mij paste. Zo is de ontwikkeling van mijzelf ook de ontwikkeling van mijn praktijk Body Wealth geworden.

Behalve op lichamelijk vlak heb ik ook stappen ondernomen om mijn belemmerende gedachten, overtuigingen en patronen onder de loep te nemen. En wat heb ik daarin gave technieken ontdekt. Omdat ik het persoonlijk heb ondervonden, weet ik hoe de processen lopen, waardoor ik deze processen bij anderen goed weet te begeleiden.

Ik geniet iedere keer van de transformatie die een client doormaakt naar zijn of haar authentieke zelf. En zo weer volledig in haar of zijn kracht komt. Zo waardevol. Voor jou, voor mij, voor de wereld.


Body Wealth

Yvonne Diersen

Nibbelinklaan 8
7065 AE Sinderen

Body Wealth - voor jouw welzijn!