Praktijk Nine2Five Mindfulness & Maancirkels

Praktijk Nine2Five
Dieren

Suzan biedt Mindfulness trainingen en is hoedster van (online) maancirkels. Alles gericht op het vergroten van de verbinding met jezelf. “Terugkeren naar de bron kan alleen tegen de stroom in” Suzan is er voor jou!

Suzan biedt mindfulness trainingen en is hoedster van zowel online als offline maancirkels. Ik faciliteer de yin in deze yang wereld. De rust. De ontspanning. De energie van de maan. Want waar de zon ons uitnodigt voor actie vraagt de maan om verbinding met onszelf, bewustwording, en stilte en reflectie..!

Steeds meer mensen zijn op zoek naar zichzelf. We voelen ons eenzaam, vaak niet gehoord of gezien. Keer op keer leggen we dit gevoel bij de ander. Bij onze ouders, ons werk of onze vrienden. Maar weet je, de ware verbinding zit in jezelf. In jouw. Je hart, je bron. Het enige wat je hoeft te doen is deze opnieuw vinden.

In alles wat ik bied refereer ik naar de twee echte zekerheden in ons leven. 1. Onszelf en onze ademhaling. Door middel van aandacht -en bewustzijn trainingen leer ik je hoe jezelf kunt gaan waarnemen. Zodat je kunt ontdekken waar jouw behoeftes liggen. Welke wensen je hebt, welke verlangens. Maar ook welk verdriet je nog in de weg staat. Want terugkeren naar de bron kan enkel tegen de stroom in.2. Ik maak gebruik van het ritme van de natuur. Elk seizoen heeft thema’s die ook bij ons als mensen spelen. In de maancirkels verdiepen we ons in rituelen, meditaties en maak je vooral verbinding met jezelf.
Alles met jouzelf en de natuur als uitgangspunt.

Alles voor meer balans in het leven.

Veel liefs Suzan

ps. Heb je mijn gratis ebook al gedownload? 21 rustmomenten.

spraktijknine2five/gratis-21-mindfulness-oefeningen-in-ebook/

 

 

Over Suzanne Brusee- Buijs

Op mijn 18e werd ik aangenomen op de theaterschool in Amsterdam. Toen al had ik een liefde voor de menselijke emoties en tragedies. Als theaterdocent heb ik 10jaar groepen getraind, gecoacht en geregiseerd. Enerzijds om met elkaar verhalen over pijn en verdriet te vertellen. Anderzijds om kinderen en jongeren te leren dat er nog meer emoties bestaan dan blij en trots... ;-)

Ik miste wat theoretische kennis en ben zodoende Maatschappijleer gaan studeren. Zodoende begrijp ik nu waarom er in onze westerse maatschappij geen ruimte is voor emoties. We worden immers opgeleid tot productie factor arbeid. Dat werkt prima tot dat je ervaring krijgt met 'het leven'. Het leven waarin we vroeg of laat allemaal verdriet ervaren, boos zijn en grote of kleine verlieservaringen op doen.

Vanuit deze fascinatie heb ik mezelf laten bijscholen. Inmiddels heb ik de opleiding systemische familie opstelling bij het IVSW afgerond. Heb ik mijn diploma 'relaxed bevallen'. Ben ik erkend miskraambegeleiding en stilgeboorte coach.
En heb ik zowel de basisopleiding als de verdiepingsopleiding tot geacrediteerd mindfulness trainer voltooid.

In alles wat ik doe wil ik heel bewust aandacht schenken. En precies dat leer ik jou ook. De magie van het leven leren zien en ervaren. De verwondering van de kleine momenten. Stappen uit de ratrace, durven te vertragen. En natuurlijk verbinden met wie jij werkelijk bent. Van binnen. Want alleen daar zit het ware geluk!

 


Praktijk Nine2Five

Zutphensestraatweg 39
6953CH Dieren

Lid van beroepsvereniging

Praktijk Nine2Five Mindfulness & Maancirkels