Medium- Healing Medium - Akasha reader/ therapeut

Praktijk Ineke Heitink
Didam

Medium - Healing Medium Akasha Reader/therapeut - Spiritueel leraar

Van harte welkom. 

Reading

Als Psychic Medium haal ik informatie uit alle energie die om je heen is. Deze energie vertaal ik in woorden, beelden en inhoud. Mogelijk krijg ik hierbij een ondersteunende boodschap.

Met alle verkregen informatie analyseer ik je situatie, je karakter, emotionele gebeurtenissen en aanwezige talenten en op grond daarvan geef ik adviezen en spreek ik verwachtingen uit. Dit verschaft inzichten en vooruitzichten, wat niet verward moet worden met toekomstvoorspellingen.

Indien gewenst dienen de tarotkaarten als begeleidend instrument. Samen kijken we hoe de kaarten je kunnen helpen bij jouw levensproces. Een reading kan je brengen bij de essentie van wie jij bent en bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent. Het is ook mogelijk een reading specifiek te richten op een vraag met betrekking tot bijvoorbeeld werk, relatie en familie.

Contact met overledenen

Als mental Medium werk ik vanuit de spirituele wereld en fungeer ik als doorgeefluik. Dit is hulpverlening op de grens van beide werelden en brengt deze gebieden dichter bij elkaar. Ik krijg hiervoor alle hulp van mijn gidsen en begeleiders. Het is voor mij steeds weer een voorrecht om contact te mogen leggen met dierbare overledenen. Zodat in beide werelden een stukje heling mag komen.

Het woord Mental staat dus voor het mentale contact dat een medium legt met een dierbare overledene. Een Mental Medium ontvangt informatie en gegevens van overledenen waarmee je een stuk op weg geholpen kunt worden. Dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerken van een verlies, maar andere vragen worden ook regelmatig via deze weg beantwoord. Echter, het contact valt niet af te dwingen en zal dus niet in alle gevallen te leggen zijn, omdat ook aan gene zijde er sprake is van vrije wil.

Over Praktijk Ineke Heitink

 

Welkom

Het doel van mijn werk met elk consult, elke reading en healing, workshop en cursus is te helpen bij bewust worden en inzicht in de persoonlijke groei te krijgen, zodat je in je kracht komt te staan. Blij en gelukkig worden.

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland.

De opleiding Mediamiek Kinderwerker kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

Mijn leven is zeker niet vanzelf gegaan en ik ben me van mijn angsten, mijn pijn en mijn verdriet bewust geworden. Vaak is het een eenzaam pad geweest, omdat ik veel zelf heb moeten ontdekken en doorleven. Hierbij heb ik me vaker afgevraagd waarom het zo heftig moest zijn.

Nu weet ik dat ik nooit alleen ben geweest, want de spirituele wereld is er altijd, niet alleen voor mij, maar ook voor jou, ook als het niet direct voelbaar is!


Praktijk Ineke Heitink

Ineke Heitink

De Meidoorn 21
6942TC Didam

Medium- Healing Medium - Akasha reader/ therapeut