Trance Medium en Trance Trainingen - Akasha Kronieken Reader - en Akasha Opleiding

Praktijk Ineke Heitink
Didam

Trance  kan treffend worden omschreven als ;gewoon overgeven aan de gedachtenstroom van de spirituele wereld. Een Akasha Reading is de heling van de belastende ervaringen van de ziel . .

Trance  kan treffend worden omschreven als 'gewoon overgeven aan de gedachtenstroom van de spirituele wereld.'   Quote Harry Edwards

 Wat is trance ?

Alle veranderde bewustzijns lagen (altered states) kunnen worden gezien als trance. Onze hersengolven geven deze verandering aan en die ervaren wij elke dag. Waarom Trance ? Trance kan rust herstellen.  Uit het hoofd naar je hart. Trance kan helpen los te komen van programmering en beperkingen.De samenwerking met je gidsen en je hele spirituele team kan duidelijker worden.. 

Wat zijn de Akasha Kronieken?

Het Akasha veld is de oneindige wijsheid van al je ervaringen als ziel gedurende alle levens.

Zoveel niveaus van bewustzijn gecombineerd in elk leven dat heeft bestaan.denk dan aan alles wat je hebt geleefd, alles wat je hebt gedaan het bestaat nog steeds in je bewustzijn in het Hier en Nu en het zal er voor alle jaren hierna zijn. Alle vragen die je nu op je hart hebt kunnen door een Akasha reading beatwoord worden..  En dat kan breed en divers  zijn.  Het is ook belangrijk mij te laten weten hoe het met je gezondheid is. Heb je klachten of ben je ziek. Wij zijn allemaal energie en vibratie en klachten kunnen wel degelijk te maken hebben met de vragen die je hebt.. Het is belangrijk. Ik stel echter geen diagnoses of ga niet op de stoel van specialist of arts zitten

Akasha Readingen kunnen ook via skype.  

uitgebreide  informatie  over de trainingen , cursussen en Readingen via mail 

Over Praktijk Ineke Heitink

Mijn naam is Ineke Heitink en wat fijn dat je de weg naar mijn website hebt gevonden.

 Ik ben werkzaam als Medium -Trance Medium – Akasha Reader – en Trance Healer 

 Daarnaast geef ik trainingen in Trance en die Cursus die het mogelijk maakt dat jij je eigen Akasha Kronieken kunt leren lezen. Voor jezelf of voor anderen. 

Wat mij beweegt is de passie voor het werk dat ik al bijna 30 jaar doe. Vooral het werken met en voor de Spirituele Wereld waardoor ik jou weer beter kan helpen. 

Wat ik daarmee bedoel is dat ik graag wil laten zien maar vooral laten voelen wat wij allemaal bij ons dragen. Wat er allemaal binnen ons vermogen en potentie ligt. 

Er zijn zoveel   connecties die wij heel natuurlijk in ons hebben. Uiteindelijk zijn wij allemaal Spirits met een menselijk lichaam en ervaringen. Mijn visie is dan ook dat wij allemaal heel en compleet zijn. Onze ziel is enkel belast met ervaringen uit het verleden. 

Alles is energie en vibratie en het is mogelijk om je daar bewust van te worden .  Vooral hoe je daarmee je eigen leven kunt veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat wij alles  bij ons hebben om dat ook te kunnen realiseren.  Daardoor de verbinding leren maken met het eigen ziele pad, jouw Zijn. Thuis komen bij jezelf en zonder beperkingen kunnen leven. 

De kracht en de liefde in jezelf leren kennen en voelen . Gelukkig zijn . 

Mijn eigen levenspad heeft zich op die manier gevormd en daarom ondersteun ik je graag met al mijn kennis en ervaring om terug te komen in je levenskracht.  Wanneer je de balans bent kwijtgeraakt reik ik je in liefde de handvatten aan om weer terug te kunnen veren.

Voel je vooral welkom 

                                                                                                                                                         Veel liefs 

                                                                                                                                                             Ineke 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Praktijk Ineke Heitink

Ineke Heitink

De Meidoorn 21
6942TC Didam

Trance Medium en Trance Trainingen - Akasha Kronieken  Reader - en Akasha Opleiding