Chakra Healing Massage

Inner Transformation
Zutphen

Chakra Healing Massage is een combinatie van healing en weldadige ontspanningsmassage. Het is een diep helende behandeling, waarmee energetische blokkades in je chakra's worden opgeruimd, en je thuiskomt in je lichaam.

Chakra Healing Massage is een zachte helingmethode in liefdevolle aandacht voor de totaliteit van je lichaam. Daarbij worden al je chakra’s aangeraakt om ze te helen en transformeren. De massage brengt je in diepere verbinding met je lichaam. De mentale modus komt tot rust, en je komt thuis in je eigen bedding. 

Ik draag graag bij aan jouw weg van zelfontplooiing om steeds meer te kunnen floreren zoals je werkelijk bent. Dit doe ik door met Chakra Healing Massage je lichaam te helpen energetische blokkades op te lossen. Door pijn en trauma, opgedaan in je verleden, zijn er energetische blokkades ontstaan in je chakra's, waardoor je belemmerd bent je ziel te voelen, en je ware zelf te zijn. 

Ken je ook de ervaring dat je regelmatig beperkt bent om te zijn wie je wilt zijn? En dat het soms niet vanzelf gaat om authentiek, vanuit je hart, jezelf te manifesteren? Oude ballast maakt je onvrij om volgens je innerlijke waarheid te leven. Het kan lastig zijn te veranderen, omdat door blokkades in je chakra's jouw unieke levenskracht niet tot je beschikking staat, en er stagnatie is van energie.

Daarom heb ik Chakra Healing Massage ontwikkeld. Daarmee wil ik een steentje bijdragen aan jouw heling, zodat je ware zelf meer ruimte krijgt. Problemen die te maken hebben met trauma kunnen op gaan lossen.

Door liefdevol verbinding te maken met je lichaam, wil ik je met deze massage liefde laten ervaren voor jezelf. Liefde is jouw bron van heling.

 

 

Over Inner Transformation

Masseren is voor mij een vorm van liefde uitdrukken met mijn lichaam, als een meditatieve dans.

Ik vind het fijn mensen te helpen zich te verbinden met hun unieke eigen waarheid in hun hart. Ik hou ervan mensen in hun eigenheid te voelen en de unieke kleur van hun ware zelf te ontmoeten. Met mijn invoelende intuïtie bied ik mensen een spiegel om dichterbij hun innerlijke wijsheid te komen, met hun gevoel als kompas. Voelend zijn wijst de weg naar het hart.

Ik heb een avontuurlijke aard, en had al jong het verlangen mijn beperkte zelf steeds weer te verruimen. Dat bracht me op het pad van grondig zelfonderzoek en een drive tot zelfontplooiing. In mijn verlangen naar bevrijding van mijn psychische wonden heb ik vele vormen van therapieën, cursussen, rituelen en innerlijk werk gedaan.

Na mijn transformerende weg van zelfheling wilde ik iets ontwikkelen om mensen te helpen helen van ballast die in de weg zit om hun ware zelf te kunnen leven. Wij zijn groots en heilig, maar oude ballast houdt ons klein en beperkt.

Daaruit is Chakra Healing Massage ontstaan.

Opleidingen en cursussen die mij hebben gevormd en verrijkt:

- Universiteit voor Humanistiek

- Venwoude Levensschool

- PSYCH-K®

- Een Cursus in Wonderen (boek)

- Awakening your Lightbody (centrum Israna)

- Pad van de Priesteres (Margo Awanata)

- Masseren vanuit het Hart (José van de Wouw)


Inner Transformation

Kristien Maluka

Keppelstraat 3
7203GA Zutphen

Chakra Healing Massage