Hemelse massage

Tjerk Voigt Coaching & Creatie
Epse

JE BENT bij mij in goede handen. Ik masseer met aandacht, rust van het begin tot het eind en neem de tijd voor jou. Ik volg met kennis en initiuitie wat jouw lichaam nodig heeft en pas mijn techniek daarop aan. Ik masseer met respect voor mens en

JE BENT bij mij in goede  handen.

Ik masseer met aandacht, rust van het begin tot het eind en neem de tijd voor jou. Ik volg met kennis en initiuitie wat jouw lichaam nodig heeft en pas mijn techniek daarop aan. Ik masseer met respect voor mens en natuur. Daarom gebruik ik natuurlijke oliën.

Over Tjerk Voigt Coaching & Creatie

Over Tjerk
Voor mensen betekenisvol willen zijn en hen inspireren, is een belangrijk innerlijke drijfveer van mij. Daarom werk ik als coach. Mijn aanbod bestaat uit individuele coaching, retraites, jaarcirkel en lezingen. Ik werk systemisch, ervaringsgericht en creatief. Ik leef en werk al jaren volgens het ritme van de seizoenen. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door op de Wadden of in een mooi bos.

Ik floreer in een omgeving waar ik rustig met je kan werken. Ik ontvang je graag in mijn eigen coaching praktijk middenin in de prachtige natuur.


Tjerk Voigt Coaching & Creatie

Tjerk Voigt

Oxerweg 8
7214PM Epse

Hemelse massage