Holistische massage

Helpende Handen
Laren

Een massage voor meer energie en fitheid! Door een holistische massage kunnen fysieke klachten, maar ook vermoeidheid en stressklachten behandeld worden.

We verzetten ons tegen pijn. En juist het verzet moet gestopt worden omdat dat veel energie kost en de doorstroming blokkeert. Door naar de pijn toe te durven gaan kan er heling plaatsvinden op zowel fysiek, mentaal als emotioneel vlak.

Holistische massage brengt je weer in contact met je lijf. Weggestopte emoties komen vrij, blokkades worden opgeheven en de energie kan weer vrij kan stromen. Door de massage word je zelfgenezend vermogen geactiveerd.

Niet denken maar voelen!

Over Helpende Handen

Ik ben Mariska Visscher, oprichter van praktijk ‘Helpende Handen’. Nadat ik thuis kwam te zitten met een burn-out. ben ik na een flinke rustperiode probeerde ik weer aan de slag te gaan. Maar dat lukte me niet. Ik kon niet meer wat ik altijd deed, of misschien wilde ik het niet meer.

Dit was het moment om een zoektocht te beginnen naar mijn ware ik. Wat wil ik? Wat vind ik belangrijk? Waar krijg ik energie van en wat kost mij energie? Door vele cursussen, coaching sessies en workshops ontdekte ik veel over mezelf: Dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken, dat ik anderen graag help en dat ik graag met mensen in gesprek kom over hun wensen, verlangens en problemen. 

Ik heb ervaren dat het lichaam een sleutel is waar veel informatie in opgeslagen is, maar waar we vaak niet naar luisteren. Massage is de oudste vorm van lichaamswerk. Om mensen te kunnen helpen ben ik de opleiding tot holistisch massage therapeut gaan volgen.

In 2015 ben ik mijn eigen praktijk ‘Helpende Handen’ begonnen in Laren (Gld.), de plek waar ik samen met mijn gezin woon. Ik wil je helpen je balans te (her)vinden en inzicht in jezelf te krijgen door samen met jou je blokkades te vinden en oude pijn en emoties te helen. Door je te laten ervaren en voelen. Je te laten herinneren aan wat je vanuit je eigen essentie al weet en zo inzicht krijgt in wie jij bent. Zodat jij verder kunt.

Liefs,
Mariska


Helpende Handen

Mariska Visscher

Rossweg 20a
7245NK Laren

Holistische massage