Praktijk Mevrouw Slak

Praktijk Mevrouw Slak
Zelhem

Mijn naam is Bernarda Looman.

Bij Praktijk Mevrouw Slak kunnen vrouwen onthaasten op hun gemak! 

Ben jij die vrouw die in het dagelijks leven vele ballen in de lucht houdt? Altijd druk in de weer is en heel goed voor anderen zorgt, maar eigenlijk minder goed voor jezelf? Hoe prettig zou het zijn dat jij een moment helemaal voor jezelf hebt, waarbij je volledig kan onthaasten door een fijne massage die helemaal op jou is afgestemd op wat jij nu nodig hebt? 

De massages die ik geef worden met warme aandacht op een rustig tempo gegeven vanuit holistische visie. De mens wordt in de holistische visie als een "heelheid" beschouwd. Hiermee wordt bedoeld dat er een eenheid is tussen lichaam en geest. Verstoringen op geestelijk vlak kunnen weerspiegeld worden in het lichaam en andersom.

Massage is heerlijk en gezond! Het bevordert de bloed-, lymfe- en energiestromen in het lichaam en versterkt het immuunsysteem.

Voor hoogsensitieve vrouwen is massage ook zeer geschikt. Het geeft ontspanning en creëert ruimte voor de overvloed aan gedachten en emoties. Het zenuwstelsel dat juist overprikkeld is bij HSP kan tot rust worden gebracht.

Ben je door het lezen van bovenstaande tekst nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken voor een massagebehandeling of wil je aanvullende informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Bernarda Looman

Over Praktijk Mevrouw Slak


Praktijk Mevrouw Slak

Bernarda Looman

Het Hietland 30
7021NH Zelhem

Praktijk Mevrouw Slak