CS2 Wil je veranderen? Wees zelf de verandering!

CS2 Caro Steen Coaching & Support
Brummen

Als loopbaancoach loop ik een tijdje met je mee om te ontdekken waar jij blij van wordt en wat jij wilt bereiken in je leven. Het gaat altijd over méér dan de loopbaan. Dat is slechts een onderdeel van de 'levensbaan'. Ga op ontdekkingsreis

Als je rondloopt met de vraag of je werk nou echt bevredigend is, of je dat wilt blijven doen tot je pensionering, of je daar elke dag wel met plezier naar toe gaat, dan kun je er eens over denken om een loopbaankoersonderzoek te gaan doen. 

Tijdens dit koersonderzoek kijken we naar alle beslissingen en keuzes die je gemaakt hebt, bewust of onbewust, die ertoe geleid hebben dat je nu staat waar je bent. Als dat niet je meest ideale plek is, dan zijn er redenen geweest waarom je niet op die plek staat. En geloof me, de redenen komen altijd uit het verleden en zijn altijd onbewust. 

Er komt een moment waarop je andere keuzes kunt gaan maken. Keuzes die ertoe leiden dat je naar je hart toe leeft, keuzes waar je blij van wordt en van geniet. Dan komt er ook een andere stip op de horizon en wordt het leven weer geleefd zoals dat bedoeld was.

Wil je meer weten? Kom dan langs voor een kosteloos oriënterend gesprek!

Over CS2 Caro Steen Coaching & Support

Ik ben al 20 jaar loopbaancoach, en heb een aantal jaren geleden een grote verdiepingsslag gemaakt in mijn eigen loopbaan. Tot 2016 was ik in loondienst en begeleidde ik mensen met de 'technische' aspecten van het verwerven van een baan: het opstellen van een CV, oefenen van een sollicitatiegesprek, netwerken etc. 

In 2019 kwam ik zelf voor een belangrijke keuze in mijn privé-leven te staan. Daarmee gingen er meteen een heleboel andere ballen aan het rollen en kwam ik tot de ontdekking dat je werkleven nooit een losstaand onderdeel is. Het werk is geïntegreerd in het hele leven. Wie ik ben op mijn werk ben ik ook in privé-omstandigheden. Ik besloot dat het roer om moest en dat ik een andere koers wilde varen.

Ik kwam toen in aanraking met het koersonderzoek van Adriaan Hoogendijk. En door dit te ondergaan kwam ik daadwerkelijk in een andere flow. Zowel privé als in mijn werk dus. Wat mijn werk betreft kon ik heel gemakkelijk de omslag maken naar meer diepgang: ik ben zelf met het koersonderzoek gaan werken met cliënten die worstelen met loopbaanvragen. Of met vragen in de trant van "Waar gaat mijn leven eigenlijk over?" Onderzoek daarnaar leidt altijd tot het vormgeven hier van in o.a. werk.

Natuurlijk kan ik ook nog steeds uit het andere vaatje tappen van de technische kant. Maar het échte werk doen we tijdens het doorlopen van het koersonderzoek.


CS2 Caro Steen Coaching & Support

Caroline Steenbergen

Marktplein 5A
6971AA Brummen

CS2  Wil je veranderen? Wees zelf de verandering!