Ontspannen & voluit leven voor iedereen

Tjerk Voigt Coaching, Massage & Bezinning
Epse

Ontspannen & voluit leven voor iedereen in het ritme van de seizoenen. Ik begeleid je graag door coaching, massage, bezinning of deelname aan de jaarcirkel. Jouw levens of werkvraag is het vertrekpunt.

Voor als je minder stress wilt en meer plezier.
Voor als je wilt leven in wie je werkelijk écht bent.
Voor als je je verlangens en dromen wilt voelen en volgen. 
Ik begeleid je graag je vanuit mijn jarenlange praktijkervaring om je eigen weg te volgen en ontspannen en voluit te leven.

 

Mijn aanbod bestaat uit:

  • coaching (systemisch/integraal)
  • jaarcirkel ontspannen en voluit leven & werken in het ritme van de seizoenen (stjerkvoigt/aanbod/jaarcirkel/)
  • ontspanningsmassages (stjerkvoigt/aanbod/massage/)
  • individuele retraties op maat (stjerkvoigt/aanbod/individuele-retraite/)
  • en meer...

Je bent van harte welkom om vrijblijven kennis te maken!

Hartelijke groeten van

Tjerk Voigt

Over Tjerk Voigt Coaching, Massage & Bezinning

Wil je weten waar ik mijn kennis vandaan heb?

Uit heel veel scholen en bronnen! Ik zal er hier een paar noemen en vertel je graag tijdens een kennismakingsgesprek nog meer over.Ik heb de driejarige opleiding Integrale Toegepaste Psychologie bij het ITIP te Zutphen gevolgd. Dat was de meest diepgaande en fantastische opleiding die ik ooit gedaan heb! Daar heb ik zovéél geleerd en ervaren (ik kan er uren over vertellen) over integraal coachen, mensen in contact brengen met zichzelf en keuzes te maken die ten diepste aansluiten bij je zelf. Het zelf ervaren, daarna kennis opdoen en dan toepassen is één van de uitgangspunten van deze opleiding. Door deze opleiding leerde ik ook zelf te springen en durfde ik mijn verlangen te volgen door mijn eigen coachingspraktijk op te richten.De basis voor mijn kennis is al in mijn studietijd gelegd. Tijdens mijn studie Bestuurskunde tussen 1998-2002 waren Psychologie en Sociologie kernvakken in het curriculum. Vanaf dat moment heb ik mijn kennis alleen maar uitgebreid. Zo ben ik een tweejarige opleiding tot Ynnovator opgevolgd waarin je mensen leert te begeleiden anders naar situaties te gaan kijken en innovatief te gaan denken en te handelen. Daardoor ontstaan er voor complexe situaties, mooie nieuwe oplossingen! Na deze opleiding heb ik bij verschillende gemeenten trainingen geven voor medewerkers.Ik heb in 2022 een verdiepende leergang Alchemie voor Coaches gevolgd bij Mirjam Tirion, een zeer ervaring coach en medeschrijver van het prachtige Dagboek van een Ziel. Door deze leergang kan ik je nog beter begeleiden door het werken met archetypen, principes van alchemie. Hoe? Kom het vooral ervaren! Ook doe ik aan intervisie om mezelf te blijven ontwikkelen. En verdiep ik mij elke maand met mede-coaches en therapeuten in het toepassen van voluit leven en ontspannen werken en leven in het ritme van de seizoenen.Het werk van leermeesters Jaap Voigt, Hans Korteweg en Bas Klinkhamer zijn inspiratiebronnen waaruit ik nog steeds veel leer. 


Tjerk Voigt Coaching & Creatie

Tjerk Voigt

Oxerweg 8
7214PM Epse

Ontspannen & voluit leven voor iedereen