Stoere Mannen Coaching

Stoere Mannen Coaching
Leuvenheim

Ik coach mensen die de stoerheid in zichzelf naar buiten willen laten komen. Ik ga op zoek met jou naar wat jij stoer vindt, waar jij gelukkig van wordt en hoe je dat in de wereld kunt zetten.

Ben jij een stoere man? 

Ik wilde het altijd graag zijn. Maar wat is een stoere man eigenlijk? Mijn jongste zoon definieerde het mooi: “een stoere man is een man die helemaal zichzelf is en zich daar niet voor schaamt”.

Schaamte is iets wat ik in mijn hele leven gevoeld heb. Schaamte voor wie ik was en wat ik deed of juist niet deed. Mijn gevoel van eigenwaarde was ver te zoeken en ik had met niemand echt verbinding. En wat ik dan deed was in mijzelf kruipen, vooral niets vertellen en denken dat het zich allemaal vanzelf wel oplost. Tja, dat heb ik lang gedacht en volgehouden, maar mijn omgeving accepteerde dat uiteindelijk toch echt niet meer.

Toen moest ik wel iets doen om dat te veranderen. Ik heb hard gewerkt aan mijn eigenwaarde, mijn onzekerheid, mijn drang om maar vooral niet zichtbaar te zijn, mijn angst om verbinding te maken etcetera. Ik heb onder andere deelgenomen aan een doorlopende mannengroep, een innerlijk kind workshop gevolgd, een helende reis gedaan, in familieopstellingen mijn verleden verwerkt.

Zo heb ik mijn eigen stoerheid gevonden.

Uiteindelijk ben ik een coachopleiding gaan doen bij Move a Mountain met het doel mijn inzicht en ervaring uit te dragen.

Ik kan je helpen jouw eigen stoerheid te vinden.

Over Stoere Mannen Coaching


Stoere Mannen Coaching

Otto Wilgenhof

Spankerenseweg 16
6974 BC Leuvenheim

Stoere Mannen Coaching