Met Hart en Ziel....JIJ!

Sense into your Soul
Warnsveld

Sense into your Soul. Human Design, Evolutionaire astrologie en Gene Keys

Sense into your Soul gaat over het leven van je innerlijke autoriteit.
Om je bewust af te leren stemmen op je Ziel en inzicht te krijgen in jouw unieke ontwikkelingsweg.
De tijd waarin we nu leven biedt de mogelijkheid tot een grote transformatie voor ieder mens.
Transformatie is meer dan verandering. Het betekent dat iets verschuift naar een heel nieuw perspectief.
Onze Ziel heeft het grotere plaatje van ons leven en creëert voortdurend het toneel voor onze transformatie. Soms kan dat enorm verwarrend en uitdagend zijn.
Wanneer we ons weer bewust leren verbinden met onze Ziel, onze kernfrequentie, zullen we gaan ontdekken dat alles wat we nodig hebben om een vervuld leven te leiden in ons aanwezig is.
En ook dat het leven met alles wat er gebeurt, klopt zoals het nu is.

Over Sense into your Soul

Mijn naam is Marianne de Wolff. Ik ben altijd iemand geweest die zocht naar Waarheid, naar de diepere betekenis van het Leven en wie we als mens echt Zijn. 

Het heeft een hele tijd geduurd voor ik mijn hooggevoeligheid herkende en kon omarmen. Gevangen geraakt in diepe gevoelens van me niet verbonden voelen, me niet thuis voelen op aarde, relaties die strandden, de kinderen die niet kwamen, de vraagtekens die ik had over mijn werk, was er altijd in mij een stem die fluisterde, “Marianne, wie ben je echt?”

Die innerlijke drijfveer heeft me thuisgebracht bij wie ik werkelijk ben en me geholpen om mijn persoonlijkheid en mijn ziel bewust met elkaar te verbinden. Het heeft me ook vele facetten van spiritualiteit laten ontdekken en geleerd te luisteren naar wat resoneert met mijn diepste ZIJN.

Als Lifeteacher help ik je om Licht te werpen op je zielsverlangen en het pad van je ziel. Ieder mens loopt een uniek pad.
Ik gebruik daarbij drie systemen die mij heel veel inzicht en herkenning hebben gegeven:
Evolutionaire astrologie, Human Design en Gene Keys.

Naast een rugzak vol met deze prachtige tools neem ik veel levenservaring en wijsheid mee en vooral een hart gevuld met Liefde. Leren dat je ok bent en dat je precies bent waar je moet zijn is misschien wel de grootste uitdaging voor ons in een maatschappij die gebaseerd is op competitie, succes en prestatiedrang.

Je bent welkom.


Sense into your Soul

Marianne de Wolff

Schapendoes 56
7232 DL Warnsveld

Met Hart en Ziel....JIJ!