Praktijk voor Groei - Ga op weg naar een moeiteloos en vreugdevol leven!

Praktijk De Bron
Zieuwent

Soms kun je hulp gebruiken op jouw specifieke pad; als keuzes maken moeilijk gaat of wanneer je vragen hebt. Het antwoord zit in jezelf, ik help je deze te vinden. Door inzicht in jezelf en je omgeving, op weg naar een moeiteloos en vreugdevol leven!

Levenspad coach

Ieder volgt in zijn of haar leven zijn eigen unieke pad. Sommigen gaan in volle vaart vooruit, recht op hun doel af. Anderen gaan meer aftastend op weg, zoekend naar nieuwe kansen. Ieder op zijn eigen unieke manier. Soms heb je ergens in je leven wat hulp nodig, een coach, een klankbord. Voor als je niet in de flow van je eigen leven lijkt te zitten, als keuzes maken moeilijk gaat,  wanneer  je vragen hebt.

Het antwoord zit in jezelf en ik help je om deze te vinden. Onder andere door het geven van inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen, vanuit afstemming, als psycho-energetisch therapeut en met behulp van de Tzolkin-Maya astrologie help ik je hierbij.

Als je goed bij jezelf kunt blijven, kun je het beste de keuzes maken die bij jou, en jouw pad, passen.

Door inzicht in jezelf en je omgeving, op weg naar een moeiteloos en vreugdevol leven!

Voor wie?

Voor iedereen, jong of oud, met een vraag over zijn of haar levenspad.

Voel jij je gelukkig in alle facetten van je leven? Doe jij waar je gelukkig van wordt? Heb je vragen over belangrijke momenten in je leven, zit je op de goede weg? Sta je voor een belangrijke keuze? Is er een thema dat steeds terugkeert in jouw leven en wil je dit ‘aanpakken’? Waar sta je? Wat wil je?

Ik loop graag een stukje met je mee, zodat je vanuit je eigen kracht in de flow van jouw leven kan komen.

Over Praktijk De Bron

Ik ben Marion Toebes, healer en life-coach. In Zieuwent heb ik mijn praktijk en cursuscentrum 'De Bron'.

Door jarenlange ervaring als psycho-energetisch therapeut, kinesioloog en verschillende opleidingen op het gebied van natuurheelkunde kan ik in mijn werk putten uit een ruim assortiment aan therapieën en werkvormen. Door de jaren heen heb ik een eigen methode ontwikkeld die de verschillende mogelijkheden tot heling combineert. Mijn heldervoelende vermogens zijn daarbij mijn grootste kracht.

Naast het werk in mijn praktijk geef ik ook regelmatig cursussen op het gebied van persoonlijke groei.


Praktijk De Bron

Marion Toebes

Kennedystraat 9
7136 LX Zieuwent

Praktijk voor Groei - Ga op weg naar een moeiteloos en vreugdevol leven!