Poreia - Tarot

Poreia Tarot
Gendringen

Tijdens een tarotconsult bespreken we samen de kaarten die tevoorschijn komen en wat ze jou op dit moment te vertellen hebben over jou vraag, probleem of situatie, zodat je inzicht krijgt en een idee hoe je verder kunt gaan.

Tarot is géén waarzeggerij of toekomstvoorspelling, maar geeft inzicht in de huidige situatie, wat eraan vooraf ging en hoe het eventueel verder zó kunnen. De afbeeldingen op de kaarten zijn triggers voor het onderbewuste.

In 2003 heb ik een professionele tarotopleiding afgerond en de jaren daarna heb ik mij ook nog in de volgende onderwerpen verdiept:

- Life Coaching
- Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
- Mindfulness
- Mindful Analysis (een beetje een aparte tak, zie SchrijfWeg)
- Energetische Therapie

Een consult bij mij bestaat uit het leggen van de kaarten, een gesprek daarover en eventueel nog aanvullende zaken zoals tekenen, schrijven, energie voelen. Ik maak gebruik van diverse tarotdecks en ook van andere kaartendecks.

Je kunt naar mij toekomen in Gendringen, daar kunnen we relaxed aan de keukentafel zitten of in mijn andere ruimte, maar ik kan eventueel ook naar jou toekomen. (Er lopen wel twee hondjes rond de keukentafel)

Een consult duurt ongeveer één uur en kost € 50. Dit is exclusief eventuele reiskosten boven 20 km (enkele reis) van Gendringen.

Ga mee op reis met de kaarten als reisgids! (Poreia is Oud Grieks voor weg of reis)

Over Poreia Tarot

Geboren in 1958 in Haarlem, daar VWO en in Amsterdam HBO bibliotheek/documentatie gedaan. Sinds 1997 in de Achterhoek woonachtig. Ik ben getrouwd, heb 2+ kinderen en 2 honden. 

Opleidingen: in totaal 3-jarige tarotopleiding bij de Ster in Terborg, deze in 2003 afgerond. Ook diverse coachingcursussen, o.a. Acceptance- and Commitment Therapy (ACT).  Vorig jaar opleiding Mindful Analysis afgerond; ik heb het geleerd va de "uitvindster", Mirjam Windrich. Momenteel ben ik ook nog bezig met de opleiding Energetisch Therapeut.

Hobbies vooral wandelen, geocachen en mijn hondjes. Interesse in allerlei vormen van spiritualiteit, uit alle delen van de wereld, maar vooral voor de Westerse mysterietraditie en het Boeddhisme. Ook erg geínteresseerd in onze vroegste geschiedenis, mythologie, symbolen en de mysteries uit het verleden. Zeer bewust van wat je mind kan doen, positief en negatief, denk b.v. aan de Law of Attraction.

Ik wil graag bijdragen aan ieders geluk, ook dat van mijzelf!


Poreia Tarot

Mieke Scholten

Tulpstraat 20
7081 EB Gendringen

Lid van beroepsvereniging

Poreia - Tarot