Coaching aan Vrouwen (en hun partner)

Praktijk Pure Source
Silvolde

Ik coach vrouwen (en hun partner) die te maken hebben met rouw, verlies. Verlies van toekomstbeeld, want je kunt helaas geen kinderen krijgen en blijft ongewild kinderloos.

Je kunt bij mij terecht voor als je:

  • wilt groeien in (lichaams)bewust-zijn. 
  • nieuwsgierig bent naar wat je lijf jou te zeggen heeft en wat ermee te doen. 

Een moment voor jezelf wilt:

  • Massage
  • Qi gong
  • Coaching in de natuur 
  • "op adem komen" (3u)
  • DansExpressie 

Over Praktijk Pure Source

Ik ben Marijke Hendriks (1976). Van 2007 tot 2010 samengewoond en stiefmoeder in co-ouderschap geweest. 

Paar jaar weer single geweest en sinds 2014 samenwonend met Jeffrey en met hem in 2015 getrouwd. Wij hebben geen kinderen kunnen krijgen, ook niet na 5 ICSI trajecten. 

In februari 2020 viel het doek na de 5e eicelpunctie en viel ik in een zwart gat wat ik deels zelf in mijzelf kon herstellen en óók hulp gezocht om op dieper niveau te helen, zodat ik verder kon met leven. Niet dat alles dan ineens koek en ei is wat betreft kinderloosheid, maar het beheerst mijn leven niet meer. 

Veelzijdig. Doortastend. Kijkend naar het grotere geheel. Beweging. Dans. Zang. Natuur. Overzichtelijke, gezellige drukte en Serene rust. CreatieKracht. Praktisch bruikbare spiritualiteit. Ontluiken. Vruchtbaarheid in brede zin. Vrouw-Zijn. WombHealing.

Graag help ik jou om zelf te ontdekken hoe jij het zwarte draad van verlies van jouw toekomst zonder eigen kinderen in je leven kunt verweven en waar jij je kracht uit kunt putten en welke kwaliteiten je bezit.

Dit zoeken naar kwaliteiten bij anderen ligt van nature al een beetje in mijn aard. Mijn Human Design is Self-projected projector 3/5. 

Vrijheid Diepgang Spiritualiteit Lichtheid Verbinding Verdieping Muzikaal Expressief Speels Serieus Analytisch Hooggevoelig EigenWijs ;-).


Praktijk Pure Source

Marijke Hendriks

Houtduivenhof 2
7064 DV Silvolde

Coaching aan Vrouwen (en hun partner)