Laat je verwonderen door rebalancing

Coach in levenslust
Zutphen

Ik heb ervaren dat mijn lichaam veel te vertellen heeft en meer kan zeggen dan woorden. Wil jij ook bewust worden van de taal van je lichaam? Laat je dan verwonderen door een rebalancing sessie.

Rebalancing is een dynamische manier van lichaamswerk waarbij het vooral gaat om aanraking waardoor je een dieper inzicht krijgt in jezelf.

Het lichaam kent een andere taal dan het hoofd, in iedere cel van je lichaam zitten ideeën en overtuigingen van vroeger opgeslagen, als een soort blauwdruk. Deze overtuigingen bepalen de manier waarop jij reageert op gebeurtenissen in je leven. De manier waarop je reageert kan vervelend zijn voor jezelf of anderen. Je kunt daardoor uit balans raken. Een rebalancing sessie kan je bewust maken van deze blaudruk en er voor zorgen dat je beter in je lijf komt te zitten. Wanneer je beter in je lijf zit, gaat je hoofd met overtuigingen ook minder aan. Het gevolg is dat er een gevoel van vrije keuze is. Keuze hoe jij wil leven en wat jij belangrijk vindt in je leven. 

Over Coach in levenslust

Uit nieuwschierigheid ging ik naar en rebalancer en was helemaal in verwondering over wat mijn lichaam mij te vertellen had. Dat had ik met mijn hoofd nooit kunnen bedenken. Zelf was en ben ik al jaren jeugdhulpverlener en werk in gezinnen, waar ik voornamelijk met mijn hoofd bezig ben. Kan goed praten en in het praten weet ik mijn doelen te behalen, echter miste ik iets in mijn leven. Dat was mijn contact met mijn lichaam, en uitting geven aan dat wat ik voelde. In het praten kon ik er om heen blijven praten. In de rebalancing merkte ik dat ik bij een diepere laag kwam, een laag waar het plotseling zoeken was naar woorden, en het praten verstilde.Om een lang verhaal kort te maken ben ik ook de opleiding gaan doen.


Maus Weijenberg Coach in levenslust

Maus Weijenberg


Zutphen

Laat je verwonderen door rebalancing