Therapeutische Ayurvedische Massage en Therapeutische Massage bij Kanker

Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum
Warnsveld

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. (Therapeutische) Massage ondersteunt je eigen zelfhelend vermogen. Een massage werkt niet alleen op fysiek niveau, het heeft ook effect op de geest; het brengt rust en maakt je opgewekter.

In mijn praktijk houd ik me bezig met therapeutische Massage en ontspanningsmassage. Naast het masseren ben ik ook Natuurgeneeskundig Therapeut.  Werken met de Schüssler Celzouten en Bach Bloesem Remedies, behoren ook binnen de praktijk. Voor beide disciplines heb ik een erkende therapeuten opleiding afgerond. Naast het therapeutschap ben ik voor beide disciplines docent voor verschillende opleidingscentra én binnen mijn eigen opleidingen en cursussen. Veiligheid en Zelfzorg zijn voor beide belangrijke thema's. In deze hectische wereld is het zo belangrijk dat je goed voor jeZelf zorgt. Massage, Celzouten en Bach Bloesem Remedies zijn alledrie methodes waarbij je je eigen Zelfhelend Vermogen ondersteunt en voedt! Voeding van binnenuit, zodat je het lichaam met haar kracht en wijsheid laat werken en je vertrouwt op de wijsheid van je lichaam. Ik begeleid ook mensen met kanker. Zowel gedurende hun ziekte als ook in hun periode van herstel. Massage bij kanker geeft o.a. ontspannenheid.

Sinds kort is de praktijk uitgebreid met een creatieve tak van coaching. Met de intuïtieve manier van coachen m.b.v de Encaustic Art tool, kan er op een verassende wijze contact worden gemaakt met onderliggend patronen, individuele vraagstukken, helderheid krijgen op vele uitdagingen van het leven. Het is een methode die je blij kan maken, ook omdat er een speels element in aanwezig is.

NB: Mijn praktijk is aangesloten bij een beroepsgroep, de BATC. Bij een aanvullende verzekering kunnen mijn consulten/behandelingen gedeeltelijk vergoed worden door je verzekering.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website.

Over Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum

Al bijna 13 jaar heb ik een therapeutische praktijk, hier in het oosten van het land. Sinds 2016 is praktijk de Cirkel Rond gevestigd in Heelhuus Gezondheidscentrum in Warnsveld.

Na afronding van mijn opleiding als ayurvedisch massage therapeut ben ik begonnen aan een reis waarin ontwikkeling én bewustwording van zelfzorg centraal staat. In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van:

 • (Therapeutische) Massage
 • 4-handen massage
 • Bach Bloesem Remedies                              
 • Celzouten volgens Dr. Schüssler
 • Massage bij kanker
 • Klankschaal massage
 • Spirituele therapie
 • de Innerlijke Familie Schilden volgens Ariënne Klein
 • “Anders kijken naar Emoties”
 • Orthomoleculair Hormoon consulente
 • Begeleiding in het volgen van een Vastenkuur

Werken vanuit ‘t Heelhuus is fijn en geeft een sterke basis. De sfeer is voedend en draagt bij aan een goede basis van de behandeling. Dit centrum nodigt ook uit om even in de wachtruimte te zitten, met een overheerlijk kopje koffie of thee.

Wees welkom!


Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum

Anoushka Ebbinge-van Rappard

Gaikhorst 2
7231 NB Warnsveld

Lid van beroepsvereniging

Therapeutische Ayurvedische Massage en Therapeutische Massage bij Kanker

Wat doe ik nog meer?

Natuurgeneeskunde
Schüssler Celzouten Mineralen therapie
Warnsveld
Ieder mens draagt tekorten bij zich door erfelijke aanleg, invloeden van buitenaf, straling, stress of verkeerde voeding. Dr. Schüssler ontdekte dat het tekort terug te voeren is naar een tekort in de cel. Celzouten kunnen de disbalans herstellen.
Creativiteit
Encaustic Art -Intuïtieve coaching op maat
Warnsveld
Massage bij Kanker werkt ontspannend, heeft een positief effect op de zieke mens. Het is een moment van rust én even niets 'moeten'. Deze vorm van massage wordt op een verantwoorde manier gegeven, zodat het lichaam niet overbodig gestimulee
22jul
Retraite
Zomerdaagse voor Vrouwen, een 'ontmoeting vanuit je hart'.....
Brummen
Hé lieve jij,Anoushka van praktijk de cirkel rond en ik gaan samen een zomerdaagse voor vrouwen organiseren.Op ‘reis’ vanuit de ontmoeting met je eigen hart al zin inKlinkt dat niet heerlijk om drie nachten en 4 dagen onder gedompeld te worden in een oase
31mei
Cursus
MassageSchool Zutphen
Warnsveld
MassageSchool Zutphen staat voor gemak, eenvoud, thuis, in veilige handen, aandacht voor elkaar in tijden van spanning en stress. In een groep van maximaal 10 deelnemers leer je de eenvoudige massagetechnieken. Ook voor jou als mantelzorger!
18mei
Workshop
Ontmoet jouw eigen Innerlijke Familie Schilden aan tafel.....
Warnsveld
Rondom de tafel, in een groepje met maximaal 4 personen gaan we onze eigen innerlijke familie opstellen. Onze innerlijke familie bestaat uit een Innerlijke vrouw, een Innerlijke man, Jongetje en Meisje. De balans zit hem in het aandacht geven aan elk fami