Thuiskomen met de helende kracht van Edelstenen

De Edelstenenzolder
Doetinchem

De Edelstenenzolder is een plek voor bewustzijn, een plek om thuis te komen in jezelf. De kristallen en edelstenen ondersteunen het eigen ontwikkelingsproces en de groei op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Een bezoek aan de Edelstenenzolder staat garant voor een gepassioneerd en persoonlijk advies en een topkwaliteit stralende edelstenen. Welke edelsteen kan jou helpen op jouw pad. Door gericht vragen te stellen, maken wij helder waarvoor je de steen zou willen inzetten. In dit helder bewustzijn zullen wij de stenen selecteren die zijn afgestemd jouw specifieke situatie. De energie van de steen gaat een interactie aan met de eigen energie. Dit kan door de steen te dragen als hanger, armband of trommelsteen, maar ook door een steen in huis neer te zetten. Het is heerlijk om de tijd te nemen om de stenen te voelen, gewaar te worden wat ze met je doen, wat ze in je raken en waarmee je jezelf kunt ontwikkelen op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ook op het fysieke vlak kunnen de edelstenen veel verlichting bieden. Denk hierbij aan astma, huidaandoeningen, ontstekingen, verwondingen, allergiien etc.

Het assortiment van de Edelstenenzolder bestaat uit meer dan 240 verschillende soorten edelstenen; ruwe stenen, fossielen, trommelstenen en grotere kristallen om in huis te plaatsen. Zilveren en goud/op zilveren hangers van een prachtige kwaliteit en armbanden makern de stenen makkelijk om te dragen. Nieuw in ons assortiment zijn de 30 edelsteenmelanges voor in het drinkwater. Verder kun je ook terecht voor:

  • Kristallen klankinstrumenten
  • Edelstenenopleiding en – workshops
  • Kristaladvies aan huis
  • Salie, Heilig hout, wierook en (aura)reinigingssprays
  • Bach bloesem consult
  • Bach bloesem cursus 

Over De Edelstenenzolder

De komst van mijn kinderen heeft een totale wending in mijn leven gebracht. Alles was opeens minder vanzelfsprekend en vroeg om een meer flexibele en open instelling. Gezondheid en welbevinden werden prioriteit nummer één, zowel voor de kinderen als voor mijzelf. Natuurlijke zelfzorg heeft mij uiteindelijk veel dichter bij mijzelf gebracht, met meer vrede en vreugde in mijn hart.

Achtergrond

Mijn werk als intercedente bij Randstad Uitzendbureau  maakte destijds al heel helder dat werken met mensen mijn passie is. Ik vond het heerlijk om mensen  te begeleiden in het vinden van een juiste werkplek, een plek waar degene zich prettig voelde. Het verlangen was echter aanwezig om op een dieper en persoonlijker wijze met mensen bezig te zijn. Na mijn opleiding als Journey (helende reis) therapeut, ben ik met een eigen coachingspraktijk begonnen. Ik ben mij verder gaan bekwamen in numerologie, energiewerk, boeddhisme, sjamanisme, de kracht van gedachten, familieopstellingen, yoga en meditatie, bewustzijnswerk, de helende werking van edelstenen en mineralen en de Bach Bloesemremedies.

Voelbaar "thuis"  

In 2016 vielen de puzzelstukken op hun plaats met de creatie en realisatie van De Edelstenenzolder. Het uitgangspunt was een omgeving scheppen waarin de mens tot rust kan komen en zichzelf kan zijn, voortvloeiend uit mijn eigen behoefte hieraan. De herinnering aan wie je bent wordt voelbaar met behulp van de prachtige kristallen en edelstenen de schoonheid reflecteren die we in onszelf mogen waarnemen.  Zowel de edelstenen als de zachte kracht van de Bach bloesemremedies begeleiden mij dagelijks op mijn eigen pad.


De Edelstenenzolder

Adelaine Legters

Oude Wehlseweg 19
7007 GE Doetinchem

Thuiskomen met de helende kracht van Edelstenen