Helpt je luisteren naar de wijsheid van je lichaam

Praktijk voor Kinesiologie Eline
Aalten

Kinesiologie helpt je luisteren naar dat wat je uit balans brengt en wat je lichaam nodig heeft om te herstellen. Wat heb jij nodig om weer te lachen en energie te hebben om dat te doen wat je het liefste doet? Zorgen voor de ander!

Herken jij jezelf hierin?

Heb jij een druk bestaan? Probeer je 10 ballen in de lucht te houden?
Vaak sta je moe op en sleep je jezelf de dag door? Je hebt een lieve partner en kinderen, een huis en een leuke baan. Je wilt niet klagen, maar soms valt het zwaar. Je zorgt voor iedereen en ook op het werk sta je altijd klaar voor iedereen. Een druk leven hoort erbij vind jezelf. Je gunt jezelf geen rust. Stilzitten staat niet in jouw woordenboek. Je voelt je moe en hebt last van lichamelijke of emotionele klachten. Je wilt het graag anders en maakt je soms zorgen dat je overspannen wordt. Het lukt je maar niet om je weer op te laden. Vind je het tijd om deze neergaande spiraal te doorbreken? Wil jij luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft?  Dan is het nu tijd om in actie te komen! 

Veranderingen in het leven kunnen zoveel stress veroorzaken dat er lichamelijke en emotionele klachten ontstaan. Denk aan pijn, ziektes of andere terugkerende klachten. Het lichaam maakt duidelijk wat er dwars zit door onbewuste spierspanning. Als kinesioloog maak ik gebruik van de spiertest waarmee ik de stress opspoor en begeleid ik mensen in het proces van bewustwording. Het lichaam geeft aan wat het nodig heeft om weer te herstellen.  De wijsheid van je eigen lichaam.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Kijk voor informatie en ervaringen op mijn website of neem contact met me op.

 

Over Praktijk voor Kinesiologie Eline

Mijn naam is Eline Vaags – Hengeveld.  Ik woon in het landelijk gelegen Lintelo. En heb mijn praktijk aan huis.

In 2016 werd mijn interesse gewekt voor Kinesiologie. De leer van de beweging. Wij zijn in beweging, maar ook alles in ons lichaam is in beweging. De basis was een cursus Touch for Health. Deze eenvoudige methode liet een diepe indruk achter. Ik wilde meer weten. En zo startte ik in het najaar van 2016 de HBO opleiding tot Kinesioloog bij de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK). 

Wat mij zo aanspreekt aan de methode is de eenvoud. Het luisteren naar je lichaam. Wat heeft deze te vertellen? Iedere keer opnieuw de bewustwording wat op dat moment echt belangrijk voor je is in relatie tot je klacht of doel.

Door iedere keer te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, sta je jezelf toe om het persoonlijk herstel- of ontwikkelproces aan te gaan.

Wil jij weten wat je lichaam te vertellen heeft? En wil je met jezelf aan de slag? Dan is kinesiologie iets voor jou!

Warme groet,  Eline


Praktijk voor Kinesiologie Eline

Eline Vaags

Gendringseweg 31
7122 LT Aalten

Lid van beroepsvereniging

Helpt je luisteren naar de wijsheid van je lichaam