Pak de regie terug over je lijf en leven bij pijn, stress en stress-gerelateerde klachten

Praktijk Francis | BATC natuurgeneeskundig therapeut
Groenlo

Ervaar hoe het is om je weer lekker in je vel te voelen, met zelfliefde naar jezelf te kunnen kijken en vol vertrouwen in het leven te staan. De regie te pakken over hoe jij je wél wilt voelen en je leven wilt leiden, in plaats van geleefd te worden.

Ik zie in mijn praktijk steeds meer vrouwen worstelen met pijn, stress en stress-gerelateerde klachten

Hoi! ik ben Francis Lawa. In 2019 verhuisde ik vanuit Nijmegen naar de Achterhoek. En ik merkte dat ik hier dezelfde cliënten tegenkwam als in mijn massagetherapiepraktijk in Nijmegen. Allemaal vrouwen met pijn, stress en stress-gerelateerde klachten. Klachten die zowel in het lichaam als psychisch aanwezig en voelbaar waren. En zo gek is het eigenlijk niet, want zelf ben ik ook jaren op zoek geweest naar oplossingen voor mijn eigen ‘vage’ en stress-gerelateerde klachten.

De vrouwen die ik behandel weten niet meer hoe zij hun lichaam, hun gevoel en dat mentale stukje weer met elkaar kunnen verbinden. Ik combineer daarvoor natuurgeneeskunde met lichaamsgerichte en energetische therapie op maat. 

Zo laat ik deze vrouwen ervaren hoe het is om je weer lekker in je vel te voelen, met zelfliefde naar jezelf te kunnen kijken en vol vertrouwen in het leven te staan. Kortom: Ik help hen om de regie te pakken over hoe zij zich wél willen voelen en hun leven willen leiden, in plaats van geleefd te worden.

Over Praktijk Francis | BATC natuurgeneeskundig therapeut

Hey mooie vrouw, worstel jij met pijn, stress of stress-gerelateerde klachten? Ik help jou de regie te pakken naar  hoe jij je wél wilt voelen en je leven wilt leiden, in plaats van geleefd te worden

Door jou te leren je lichaam, jouw gevoel en dat mentale stukje weer met elkaar te kunnen verbinden. Dit doe ik door natuurgeneeskunde samen met lichaamsgerichte en energetische therapie te combineren tot behandelingen op maat. Want dit versterkt elkaar. 

Dit doe ik in afstemming op jou, je lijf, je energie en emoties. Dit is mijn kracht als empaat. Terwijl jij ligt en praat en ik luister en voel, kom ik snel tot de kern van jouw probleem. Mijn instrumenten zijn mijn handen waarmee ik voel wat er in je lijf speelt en ik ondersteunende en herstellende energie mee mag geven. Met als basis een holistische aanpak gebaseerd op 5 natuurgerichte principes en inzicht in eigen voortgang. Een totaalaanpak van jouw gezondheid en welzijn.

Binnen onze samenwerking creëer ik graag een ontspannen sfeer, zodat je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Dit krijg ik ook vaak terug van mijn cliënten die zich snel bij mij op hun gemak en veilig voelen. Dit doe ik met een luisterend oor, vleugje humor, zelfspot, oprechtheid en duidelijkheid. En… met beide voetjes op de grond. Werken met mij is zoals een cliënte zo mooi zei: “Het is net als een fijn gesprek aan de keukentafel.”


Praktijk Francis

Francis Lawa

Frans Halsstraat 19
7141 XM Groenlo

Lid van beroepsvereniging

Pak de regie terug over je lijf en leven bij pijn, stress en stress-gerelateerde klachten