Via ontspanning kinderen brengen naar acceptatie, waardering, eigenwaarde en zelfliefde.

Bij Jezelf
Warnsveld

In mijn praktijk "Bij Jezelf" ga ik samen met het kind voelen en kijken wat het nodig heeft om weer bij zichzelf te komen, waardoor het zich sterker en krachtiger kan neerzetten in deze wereld.

Als kind voelde en zag ik van alles bij iedereen. Hierin heb ik heel erg begeleiding gemist. Ik had mijn ouders, maar verder niemand die mij begreep. Ik vind dat de kinderen in en van deze tijd hierin begeleiding verdienen!! Dat er iemand op hun pad komt die hen kan helpen weer bij zichzelf te komen en te blijven.

Door middel van oefeningen ondersteun ik het kind met in het lichaam te komen. Het is belangrijk dat ze het onderscheid kunnen maken tussen energie van zichzelf en van de ander. En dat ze weten dat gevoelens en gedachten die ze kunnen hebben van anderen dan van jezelf kunnen zijn. 

In Mijn praktijk "Bij Jezelf" voel en kijk ik samen met het kind wat het nodig heeft om weer bij zichzelf te komen, waardoor het zich sterker en krachtiger  kan neerzetten in deze wereld.

Over Bij Jezelf

Ik ben geboren als hooggevoelig, invoelend kind, dat niet begrepen werd door de omgeving. Mijn ouders hadden er wel iets van 'feeling' mee, maar konden mij niet de begeleiding geven die ik nodig had. Die begeleiding vond ik uiteindelijk wel, maar het was te weinig. 

Hierdoor voelde ik me afgesloten van iedereen en had ik het idee dat er iets mis was met mij, omdat ik voelde wat van een ander was. 

Op school ben ik hierdoor vaak vast gelopen en voelde ik me geïsoleerd van iedereen. Er was 'iets mis met mijn leren'. Maar ik kon niet meekomen omdat ik me niet kon concentreren en teveel voelde.

Toen ik 22 was ontmoette ik iemand die 'lichtwerkcoaching' gaf. Hierdoor ben ik begonnen met healingen en readingen te doen, vooral ook op mijzelf. Ik kreeg meer zelfinzicht en besefte dat ik veel meer capaciteiten had dan ik dacht. Maar het waren andere dan in deze maatschappij 'gezien' worden.

Doordat ik zelf moest ontdekken waar het bij mij over ging in dit leven, ben ik nu in staat om kinderen te helpen die worstelen met een soortgelijke problematiek. 

Het belangrijkste vind ik dat kinderen een plek krijgen in deze wereld waarin ze oké zijn met zichzelf en dat die eigenwaarde en zelfliefde blijft bestaan, ook al is er soms verdriet en pijn. Het gaat over mogen zijn wie je bent.


Bij Jezelf

Femke Koopman

Bevrijdingslaan 70
7231 HE Warnsveld

Via ontspanning kinderen brengen naar acceptatie, waardering, eigenwaarde en zelfliefde.