gasterij - galerie - lezingen - muziekmiddagen - workshops - locatieverhuuri

Gastgalerij Ankomm'n
Winterswijk, Corle

Kom tot rust op het terras van gastgalerij Ankomm'n in buurtschap Corle (Winterswijk). Of geniet binnen op de deel van koffie, eigengemaakt gebak, dagvers belegd brood, soep of een smakelijke salade. Bekijk ook de foto expositie of doe een works

Gastgalerij Ankomm'n, van Hans Hendriks en Anita Duenk is een prachtige boerderij uit 1938 en ligt op steenworp afstand van Winterswijk in de Achterhoek, in buurtschap Corle.

Dus maakt u een wandeling, fietstocht of verkent u te paard onze omgeving? Kom tot rust op het terras van de boerderij. Of geniet binnen op de deel van koffie, cappuccino, latte, thee, lekkere sappen of frisdrank.

Gastvrouw Anita Duenk serveert eigengemaakt gebak, dagvers belegd brood, soep of een smakelijke salade. Allemaal biologische en streekproducten, en zelfs lactose- en glutenvrij als u wenst.

Ook voor kinderen is hier genoeg te zien en te doen.

Houdt u van kunst en wilt u meer weten over de Achterhoek? In de gastgalerij vindt u het werk van fotograaf Hans Hendriks. Of van een andere fotograaf of kunstenaar.

Hans fotografeert het liefst landschappen, boerderijen of mensen aan het werk. 

Wij zijn geopend op donderdag – vrijdag – zaterdag – zondag & maandag van 09.30 – 17.00 uur. Andere tijden of dagen zijn mogelijk op afspraak!

Onze Deale is ook af te huren voor trainingen/vergaderingen. Beamer/scherm/flipover aanwezig.

Ook organiseren wij activiteiten zoals de maandelijkse vegetarische aanschuiftafel, brocante verkoop en verschillende workshops. Op onze website vindt u alle informatie.

Graag tot ziens!

Over Gastgalerij Ankomm'n

Hans Hendriks en Anita Duenk: Een fotograaf met passie voor het veranderend Winterswijks landschap en een gastvrije vrouw met liefde voor pure en eerlijke producten.

Op hun gastgalerij met boerderijterras Ankomm’n heerst een gemoedelijke sfeer en voelt u zich snel op uw gemak. Een mooie combinatie van kunst en de mogelijkheid iets te eten en te drinken in een prachtige natuurrijke omgeving.


Gastgalerij Ankomm'n

Anita Duenk en Hans Hendriks

Mentinkweg 5
7102 GA Winterswijk, Corle

gasterij - galerie - lezingen - muziekmiddagen - workshops - locatieverhuuri