Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum

Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum
Dieren-zuid

Homeopathie voor kinderen met mentaal emotionele, nerveuze, of terugkerende lichamelijke klachten of slaapproblemen. Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars. Eigen risico is niet van toepassing.

Ik heb 25 jaar ervaring in het behandelen van babys en kinderen met homeopathie. Ik vind het heerlijk om kinderen met homeopathie weer dat zetje te kunnen geven dat ze verder helpt, weer in beweging brengt en gezonder maakt.Luisteren naat jouw verhaal als moeder, en het vinden van een oplossing voor je kindje en voor jou, dat iks wat ik het fijnst vind om te doen. Ik neem daarbij het onderbuikgevoel van jou, als moeder, serieus. Jij kent je kind het allerbeste.

De homeopathische middelen die ik adviseer, zijn speciaal gemaakt voor gebruik door professionele homeopaten, ze zijn niet hetzelfde als de zelfzorgmiddelen bij de drogist, en ze hebben dus ook een andere werking.'

Vaak hebben kinderen genoeg aan een paar kleine korreltjes van het homeopathisch middel. Dat maakt homeopathie zo kindvriendelijk: geen vervelende onderzoeken, geen vieze pillen of drankjes, alleen een paar korreltjes die een beetje zoet smaken. Het wekt soms verbazing bij ouders dat een paar korreltjes zoveel kunnen veranderen.

Gedurende de homeopathische behandeling blijven kinderen geneesmiddelen voorgeschreven door de (huis-)arts gebruiken volgens hun voorschrift

Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Het eigen risico is niet van toepassing, en een verwijzing is niet nodig.

Over Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum

Ik ben homeopaat, moeder, en oma. Mijn zoon had astma toen hij kleuter was. Hij had het zo benauwd, dat er volgens de kinderarts nog maar 1 oplossing leek: een onderhoudsdosering prednison. Prednison als je vijf bent, ik kon mij er als moeder niet bij neerleggen dat dat de enige oplossing zou zijn. Ik ben op onderzoek gegaan, er diep van binnen van overtuigd dat het ook anders kon. Uiteindelijk is zijn benauwdheid verdwenen na een homeopathische behandeling. Ik was zo verbaasd, dat ik ben gaan lezen over allerlei natuurgeneeswijzen, en na de medische basiskennis heb ik de beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd. De resultaten die te behalen zijn met homeopathie, fascineerden mij, en nog steeds haal ik mijn inspiratie uit de resultaten die ik meemaak in mijn praktijk. Intussen heb ik 20 jaar ervaring in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met uiteenlopende acute en chronische problemen, zowel lichamelijk als mentaal/emotioneel.

Ik vind het heerlijk om kinderen met homeopathie weer dat zetje te kunnen geven dat ze verder helpt, in beweging brengt, gezonder maakt. Luisteren naar jouw verhaal, en het vinden van een oplossing voor jou en je kindje, dat is wat ik het allerleukst vind om te doen. Ik neem het onderbuikgevoel van jou, als moeder, serieus. Jij kent je kind het allerbeste.
Ik wil zoveel mogelijk kinderen helpen met homeopathie, zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de mogelijkheden van homeopathie, zodat de homeopathie ooit de volwaardige plaats krijgt die het verdient in de gezondheidszorg.


Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum

Annemieke van Dalum

Spoorstraat 40
6953 BZ Dieren-zuid

Lid van beroepsvereniging

Kinderhomeopaat  Annemieke van Dalum