Omarm jezelf i.p.v. met jezelf te worstelen! Haptonomie voor volwassenen en kinderen

Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie, Lochem - Vorden
Vorden

Wat voel je nu? Ja, nu, op dit moment? Weet je het niet? Of ben je niet blij met wat je voelt? Haptonomie biedt je een helpende hand: Samen met je lichaam ontdek je je gevoel en werk je hieraan. Haptonomie is op je lijf geschreven!

Veel mensen worstelen met zichzelf: Ze voelen zich bijvoorbeeld uit balans, worden overrompeld door emoties, kunnen moeilijk NEE zeggen of hebben moeite in contacten. Anderen hebben last van fysieke klachten die medisch niet opgelost worden. Herkenbaar?

Je bent niet de enige. Ieder mens, groot of klein, heeft er soms last van. En het hoeft niet zo te zijn: Je kunt jezelf weer leren omarmen!

Wat je voelt heeft grote invloed op wat je denkt en doet, maar de meeste mensen zijn weinig hiervan bewust. Als je bewust wordt van hoe dingen voor je voelen, ontstaan er nieuwe inzichten, ruimte en mogelijkheden.

(Kinder-)haptotherapie helpt je je gevoel ontdekken met je eigen lichaam. Wat je met je lichaam doet, vertelt je alles over jezelf. Je herontdekt wat je voelt en exploreert je eigen thema’s. Concrete fysieke ervaringen helpen je ontdekken hoe je in elkaar zit en wat maakt dat je nu vast loopt. Je verkent nieuwe wegen en ontdekt wat bij je past.

‘Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie’ is sinds 2010 gevestigd op de grens tussen Lochem en Vorden. Als GZ-Haptotherapeut werk ik met volwassenen én kinderen. Vele mensen vonden in mijn praktijk veiligheid en warmte om in alle vrijheid aan zichzelf te werken en daarna op eigen kracht en gevoel verder te gaan met hun leven.

Meer weten? Kijk op de site van de praktijk of neem contact op met mij. Haptonomie is op jouw lijf geschreven!

Over Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie, Lochem - Vorden

Wat mensen beweegt en raakt fascineert me. Nadat ik in aanraking ben gekomen met haptonomie en de kracht daarvan lijfelijk heb ervaren, ben ik aan de Nederlandse Vakopleiding Haptonomie bij Synergos begonnen en ben afgestudeerd als haptotherapeut. Daarna volgde ik de specialisatieopleiding tot Kinderhaptotherapeut bij de Academie voor Haptonomie. Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk.

Door de haptonomie heb ik zelf mijn gevoel ontdekt en graag wil ik ook anderen hiermee helpen. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel dit je kan opleveren!

Ik zet alles wat ik voel, weet en kan, graag in om jou een handje te helpen om dichter bij je gevoel te komen om vandaaruit verder te groeien.

En wie ben jij? Ik ontmoet je graag!


Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie, Lochem - Vorden

Noam Shalgi

Galgengoorweg 15
7251 JC Vorden

Lid van beroepsvereniging

Omarm jezelf i.p.v. met jezelf te worstelen! Haptonomie voor volwassenen en kinderen