Laat je inspireren door karton!

Karton Design
Zelhem

Karton Design is een creatief bedrijf met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van en met Karton. Margrieta maakt jou idee waar in karton, lekker duurzaam, licht in gewicht en oer sterk.

Karton Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van alles wat je je maar kunt bedenken van Karton, waarbij de focus ligt op het technische aspect van Karton, is wat we willen haalbaar en zo ja, hoe kunnen we het dan zo ontwerpen / maken / bouwen dat het ook nog functioneel is. Hierbij natuurlijk altijd rekening houdend met de toepassing, het product, de klant en de uitstraling.

Met speciale CAD software voor de Karton industrie ontwerp ik de technische tekeningen en met de snijplotter snij ik modellen en producten uit zodat ze door de klant kunnen worden gepast en bekeken.

„Als ontwerpster ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden in Karton toepassingen. Het lichte gewicht, de kracht en de eco-look bieden ongelimiteerde mogelijkheden. Het product Karton is laagdrempelig en leent zich uitermate voor praktische toepassingen in het dagelijks gebruik. Je kunt hierbij denken aan verpakkingen, maar ook aan complete standbouw, display’s, tafels, stoelen, kasten, buro’s, banken, bedden, wanden, lampen, tassen, decoratie,  een rijdende auto, etc.”

Alles kan van Karton!

„Mijn ontwerpen kenmerken zich door hun toepasbaarheid en het optimaal gebruik maken van het karton in al haar eenvoud en schoonheid.” 

Heb jij een idee en een schets? Dan kan ik het voor je vertalen naar een ontwerp in karton.

Bij webshop PUUR|karton kun je terecht voor kartonnen design meubelen.

Over Karton Design

Ik ben een veelzijdig mens en ga graag een uitdaging aan. Via een technische opleiding ben ik als CAD-CAM tekenaar lang geleden de karton industrie ingerold. Ik was verbaasd over de soorten, de mogelijkheden en de verwerking van het karton. Hier kan ik helemaal mijn creativiteit combineren met mijn technisch inzicht. Na jaren in de karton industrie gewerkt te hebben, wilde ik meer, meer mogelijkheden, meer creativiteit, meer ontdekken. Zo ben ik in 2015 Karton Design gestart en is (bijna) niets mij te gek. Van beursstand tot Schipholtorentje, van display tot een rijdende auto. Ik doe mijn werk met passie en bezieling, ik geniet van de eco look en uitsraling van het materiaal. Het materiaal is heel tastbaar en laag drempelig, licht in gewicht en toch oersterk. Het meeste karton is gemaakt van gerecycled papier of van herplant bossen. Het wordt vrij lokaal geproduceerd, zo houden we de voetafdruk klein.

Nieuwschierig? Bel gerust voor een afspraak en laat je inspireren door karton!


Karton Design

Margrieta Oomkes

Arendsenweg, 3C
7021PC Zelhem

Laat je inspireren door karton!