Financieel Business Coach & Sparringpartner

Julia van Ditshuizen
Vorden

Als Financieel Businesscoach en Sparringpartner begeleid ik jou naar een stabiele business met genoeg geld op je bankrekening en rust in je hoofd.

In mijn 1-op-1 traject "Jouw business financieel op orde" coach en begeleid ik jou naar financiële rust en grip op je cijfers.

Maar we kijken niet alleen maar naar cijfers. Ik help je om een stabiel bedrijf neer te zetten waarmee jij jouw doelen kunt behalen, zakelijk of prive. We kijken dan ook naar jouw dromen en doelen. We gaan aan de slag met je verdienmodel en de omzet die je wilt behalen. Je krijgt overzicht in je administratie en ik leer je hoe je dit effectiever kunt doen zodat je er minder tijd aan kwijt bent. Ik ben jouw stok achter de deur zodat je je doelen ook gaat behalen.Daarnaast fungeer ik graag als jouw sparringpartner waarbij je je twijfels en onzekerheden over het ondernemerschap kwijt kunt. Met mijn ervaring als VA (Virtual Assisant), waarbij ik veel verschillende ondernemers administratief heb ondersteund, kan ik jou veel praktische tips en handvatten meegeven zodat jij jouw droombedrijf kunt neerzetten en er ook nog eens een mooie omzet mee kunt behalen. 

Je hoeft het niet alleen te doen! 

Over Julia van Ditshuizen

Hoi, ik ben Julia. Niet geboren en getogen, maar wel al meer dan 20 jaar geworteld in de Achterhoek. Ik ben getrouwd met Hugo en we hebben samen 2 zoons en een dochter. We wonen tussen Vorden en Lochem in het buitengebied. Een heerlijke plek om te wonen en te werken.

Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt o.a. in de financiële en juridische sector. In 2017 ben ik voor mezelf begonnen als VA (Virtual Assistant) waarbij ik veel verschillende ondernemers administratief heb ondersteund. Eind 2021 vond ik het tijd voor een andere manier van ondernemen. Ik wilde niet alleen meer ondersteunen, maar ook advies geven en mijn kennis overdragen op ondernemers die het lastig vinden om overzicht en structuur in hun bedrijf aan te brengen, zeker als het aankomt op de administratie. Daar hebben veel ondernemers een hekel aan. Inmiddels heb ik al een aantal zzp'ers hiermee geholpen en het is ongelooflijk leuk en dankbaar werk. 

In mijn vrije tijd ben ik graag thuis, er is nl. altijd wat te doen rondom huis. Maar ik ga ook graag op pad met mijn gezin of vriendinnen om wat leuks te doen, zoals uit eten, borrelen, naar de sauna of de schouwburg. Ook lees ik graag, al gun ik mezelf daar soms te weinig tijd voor. Ik wandel regelmatig en in de zomer zwem ik meerdere malen per week mijn baantjes in het buitenbad. 


Julia van Ditshuizen

Julia van Ditshuizen

Stuwdijk 1
7251KL Vorden

Financieel Business Coach & Sparringpartner