Financieel Coach - overzicht in je administratie en grip op je cijfers

Julia van Ditshuizen
Vorden

Overzicht in je administratie, financiële rust en grip op je cijfers. Dat is waar ik zzp ers mee help. De groei van je bedrijf en de ontwikkeling van jezelf als ondernemer kun je zelf richting geven, maar je moet weten waarop je kunt sturen.

Kost jouw administratie veel te veel tijd en energie, waardoor je deze zo lang mogelijk laat liggen? Heb je daardoor geen idee wat er inkomt en uitgaat in je bedrijf? Raak je in paniek als je boekhouder belt met vragen? Wil je investeren in je ontwikkeling als ondernemer, maar heb je geen idee of je hier budget voor hebt? Gebeurt het weleens dat je een factuur niet of te laat betaalt omdat je deze kwijt was?

Voor veel zzp'ers is de administratie een blok aan hun been. Ze vinden het lastig om bij te houden en hebben daardoor geen overzicht in hun financiële situatie. Dit staat groei en ontwikkeling in de weg. Want grip op je cijfers is cruciaal voor een ondernemer. 

Ik ben er niet voor om je dit uit handen te nemen, maar ik help je om dit beter te organiseren zodat je veel tijd bespaart. Want die tijd besteed jij liever aan jouw fijne klanten, doen waar jij zo goed in bent.

Ik help je om overzicht te creeren en structuur aan te brengen. 

Je leert over verschillende verdienmodellen zodat je kunt groeien met je bedrijf op de manier zoals jij dat wilt. 

Ik adviseer je over het automatiseren van je administratie, zodat je tijd bespaart en altijd overzicht hebt. Ik ben vanaf maart 2022 officieel Moneybird adviseur en kan je van alles uitleggen over dit programma en eventueel helpen met het inrichten ervan. 

Daarnaast ben ik graag je sparringpartner op het gebied van ondernemerschap.

Over Julia van Ditshuizen

Hoi, ik ben Julia van Ditshuizen. Niet geboren en getogen, maar al wel bijna 25 jaar geworteld in de Achterhoek. 

Wat mij makkelijk afgaat, is voor jou wellicht een drama. De administratie. Al heel mijn leven heb ik grip op mijn cijfers, heb ik overzicht in mijn financiële situatie. en kan daardoor mijn leven en ondernemerschap sturen en heb ik geen geldzorgen. Maar ik snap dat het niet voor iedereen zo makkelijk is. 

Daarom ben ik mezelf gaan specialiseren als Financieel Coach. De afgelopen 5 jaar als ondernemer ben ik VA (Virtual Assistant) en Professional Organizer geweest. Uit deze 2 vakgebieden neem ik enorm veel bagage mee. Een opleiding als Budgetcoach versterkt dit extra waardoor ik jou op de beste manier kan helpen. 

Persoonlijk over mij: ik ben getrouwd met Hugo en we wonen met onze 3 kinderen (2 zoons en een dochter) in het buitengebied tussen Vorden en Lochem. Een heerlijke plek om te wonen en werken. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of erop uit met mijn gezin of vriendinnen. Ook lees ik graag en sta ik op zaterdag bij mijn zoons langs de lijn bij hun voetbalwedstrijden. Het ondernemerschap past erg goed bij mij omdat mijn grootste drijfveer onafhankelijkheid is. Ook ben ik verantwoordelijk, betrouwbaar, georganiseerd en kan goed luisteren. Deze eigenschappen komen goed van pas bij het werk dat ik doe.


Julia van Ditshuizen

Julia van Ditshuizen

Stuwdijk 1
7251 KL Vorden

Financieel Coach - overzicht in je administratie en grip op je cijfers