Linda Brink

De Social Media Miep
Winterswijk

Doe je ook maar wat op social media, kost het je veel tijd en levert het je niets op? Met mijn nuchtere Achterhoekse begeleiding ga jij van maar wat aanrommelen, naar het beter bereiken van jouw doelgroep en altijd weten wat je te vertellen hebt.

"Onbewust boorde ik een nieuwe doelgroep aan"

Voor De Social Media Miep had ik een webshop met spijkermatten en meditatieartikelen. De webshop was een leuke afwisseling in mijn praktijk voor Reiki training en behandelingen.

Social media was iets wat ik altijd al, sinds het begin van Facebook en Hyves en nog ouder ICQ (ken je het nog??), interessant heb gevonden. Verbinden met elkaar, zien wat een ander doet. Of het nu ging om inspiratie halen uit berichten omdat we de keuken gingen verbouwen of om te leren van andere ondernemers. Ik vond het onmeunig interessant.

Ik had het gevoel dat de wereld voor me open lag. Want dat is wat social media doet. Je kunt mensen bereiken, die je eerder alleen met adverteren kon bereiken. Hoe gaaf is dat?! Daarom deed ik regelmatig een training over Canva, branding of Facebook. Daardoor wist ik mijn praktijk steeds beter te positioneren en werd ik goed zichtbaar en dat ging opvallen.

Niet alleen bij mijn doelgroep consumenten, ook bij andere ondernemers. Gevolg daarvan was dit ik steeds vaker gevraagd werd om met een praktijkhouder of ondernemer (zzp- of klein mkb) gevraagd werd om mee te kijken naar hoe zij dat kunnen aanpakken.

Nu ben ik de Instagram trainer op Dr. Martens en social media coach voor vrouwen met een eigen bedrijf. Ik geloof erin dat eenieder het in zich heeft om zich goed op social media te profileren. Daarover ga ik graag met je in gesprek.

 

Over De Social Media Miep

Social media frustraties van ondernemers:

* het kost me veel tijd

* ik weet niet wat ik nu weer moet publiceren

* wat vertel ik vandaag?

* ik doe maar wat

 

Bij De Social Media Miep hebben we verschillende oplossingen voor bedrijven, praktijkhouders en coaches die hier tegen aan lopen.


De Social Media Miep

Linda Brink

Koningsweg 155
7102DS Winterswijk

Linda Brink