Valetudo Coaching, Ontdek je Innerlijke Kracht met Paarden

Valetudo Coaching - Janine Frie
Ruurlo

Ontdek de kracht van Equine Assisted Coaching, waar paarden jouw reis begeleiden. Ervaar een unieke benadering van coaching met de kracht en wijsheid van paarden. Laat traditionele praatsessies achter je en ontdek wat de paarden jou brengen!

Welkom bij Valetudo Coaching, waar ik individuele coachsessies aanbied voor volwassenen in samenwerking met mijn kudde paarden. 

Mijn sessies, gebaseerd op gelijkwaardigheid, bieden eerlijke begeleiding waarbij jij de antwoorden binnenin jezelf vindt. Samen met het paard voer je activiteiten uit die zijn afgestemd op jouw behoeften in het hier en nu. Of je nu een specifieke vraag hebt of wilt verkennen, de activiteiten onthullen wat in het nu zichtbaar mag worden. 

Loop je vast in het dagelijks leven, zowel privé als op het werk? Worstel je met overtuigingen, worstel je met het maken van keuzes, of zoek je helderheid over je doelen? Of wil je simpelweg ontdekken hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Coaching met paarden is geschikt voor diverse vraagstukken en thema's. De paarden en ik kunnen je begeleiden bij een breed scala aan uitdagingen, zoals hierboven beschreven. Deze lijst is niet allesomvattend, omdat we werken met wat er zich in het huidige moment aandient. 

Equine Assisted Coaching is een ervaringsgerichte benadering die al je zintuigen betrekt. Door interactie met het paard of de kudde krijg je niet alleen inzicht in jezelf, maar ook praktische tools om met dagelijkse uitdagingen in privé- of werkleven om te gaan. Ontdek je innerlijke kracht en kom dichter bij je authentieke zelf met deze unieke en transformerende coaching.

Ben je klaar om jouw innerlijke kracht te ontdekken? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Wij staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn.

Over Valetudo Coaching - Janine Frie

Mijn naam is Janine Frie, in de laatste fase van mijn veertiger jaren, geboren en getogen in het Brabantse land. Ik woon in Ruurlo met mijn partner Jan. Samen met mijn kudde paarden bied ik coachsessies aan voor volwassenen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en diverse levensvraagstukken. 

Na een langdurige internationale carrière als project manager in de hectische en dynamische wereld van research en development heb ik bewust de koers verlegd. Nu richt ik mijn energie op het begeleiden en coachen van volwassenen, in alle rust en in een natuurlijke omgeving. Zo lang als ik mij kan herinneren kloppen mensen bij mij aan voor advies, hulp of om hun problemen te delen - zaken die ze met niemand anders konden bespreken. Het lijkt een natuurlijke eigenschap van mij te zijn dat mensen zich bij mij openstellen. 

Sinds mijn verhuizing naar de Achterhoek ben ik in aanraking gekomen met paarden en heb ik mijn eerste eigen paard gekocht. Door het werken met de paarden ontdekte ik hun unieke manier om mensen te helpen met de bijzondere eigenschappen die zij met zich meebrengen.  Deze combinatie sprak mij enorm aan en met succes heb ik de opleiding Equine Assisted Coach aan de Keulseweg afgerond. Ik zet mijn ervaring en kennis met heel mijn hart en met volle aandacht in voor coachsessies zowel op privé als zakelijk vlak.

Vertrouw op het proces en laat de kracht van deze unieke aanpak je begeleiden op jouw pad naar groei en welzijn.

Valetudo Coaching, Ontdek je Innerlijke Kracht met Paarden