Beter in je vel, minder stress, heerlijk slapen? NEI, pulsor energy

Bewust Zijn in Beweging, Cuny van Leeuwen
Gorssel

Bewust Zijn in Beweging helpt jou om op een snelle effectieve manier meer energie, blijheid en gezondheid in je leven te vinden. Emotioneel en fysiek fit worden, goed slapen, stressvermindering. Maak gerust een afspraak.

Bewust Zijn in Beweging biedt je de kans om je bewustzijn ten aanzien van één of meerdere thema's  in je leven te onderzoeken en ontwikkeling in te zetten. 

Dat kan op elk gebied: vragen over gezondheid, relaties, voeding, vermindering van stress, beter slapen enz. Ik werk met Pulsors, met NEI, waarbij diepere oorzaken van je uitdagingen aan het licht komen. De Pulsors geven je een diepe ontspanning en herstel van lichaamsprocessen, omdat de energie in je lichaam wordt hersteld. Met NEI onderzoeken we waar emoties spelen, chakra's om aandacht vragen, en vinden we de zogenaamde "karmische verbindingen". Diepere oorzaken komen aan het licht van ziekte, relatieproblemen, maar ook: welk voedingsmiddel geeft klachten of waarom word ik niet spontaan zwanger. 

Het belangrijkste is: we kunnen zo verandering in gang zetten, ontspanning bereiken, emoties moeiteloos oplossen (door Emotional Freedom Technics (EFT), energie weer laten stromen en een richtlijnen vinden voor succesvol gedrag en communicatie. 

De aanpak test ik uit, maar het gaat er vooral om: waar voel jij je goed bij. 

Voel je welkom!  

Over Bewust Zijn in Beweging, Cuny van Leeuwen

Sinds al weer18 jaar woon ik in de mooie Achterhoek, in Gorssel. Ik begon mijn werkzame leven als lerares lichamelijke opvoeding. Mijn belangstelling voor de psyche was op de Academie al gewekt. Ik werd na 10 jaar bewegingsonderwijs psychomotorisch therapeut voor mensen met een licht verstandelijke beperking en psychische problematiek. Het bewegen en de lichamelijkheid is daarbij het middel tot bewustwording. Maar er bleek meer te leren.....

Al op jonge leeftijd ontmoette ik iemand die "magnetiseur" was, dat boeide me mateloos, ik bleek zelf ook "helende handen" te hebben. Ik volgde diverse cursussen lichaamsgerichte therapieën, reiki, biodynamische massagetherapie. Vele opleidingen volgden, o.a. Pulsor Energie, diversen bij Roy Martina, Adem- en Ontspanningsherapie van Dixhoorn, Phyllis Kristalwerk, Chineng Qigong enz. 

Binnenkort begin ik de opleiding "Mediumschap en Transhealing" bij de Spirituele & Intuïtieve Academie. Heel veel zin in. 


Bewust zijn in Beweging

Cuny van Leeuwen

Ruiterweg 1
7213 BL Gorssel

Beter in je vel, minder stress, heerlijk slapen? NEI, pulsor energy