gespecialiseerd in de begeleiding bij Burn-out en Stress

Flow-Wolf
Zutphen

Sinds 2000 heb ik mijn eigen coaching en trainingsbedrijf, gespecialiseerd in stress en burnout begeleiding. Tijdens de begeleiding van werknemers leg ik de focus op het concept van Flow, zodat werknemers weer voldoening in hun werk krijgen.

Wie ben ik? Sinds 2000 werk ik graag zelfstandig maar zeker ook samen met collega’s om gezamenlijk een waardevolle bijdrage te realiseren voor mens en organisatie.

Ik hou ervan om problemen op te lossen die voor anderen soms puzzels lijken. Daarbij analyseer ik de symptomen en ben ik benieuwd naar de achterliggende oorzaken. Ik doe dit op het gebied van mens of organisatie.. Als gevolg van mijn ervaringen is het voor mij niet moeilijk om aan te sluiten bij verschillende belevingswerelden en doelen en kan daarbij invalshoeken bieden waardoor mensen en organisaties hun eigen gezichtsveld kunnen uitbreiden. Ik kan daarbij vaak een weg bieden die sneller tot het gewenste resultaat komt dan de betrokkenen vooraf als mogelijk achten..

Mijn focus ligt op het creeeren van de Flow voor werknemers, teams, leidinggevenden en organisaties. Volgende week gaat de site flow-wolf in de lucht. Daar kun je nadere informatie vinden.

Heb je interesse in de begeleiding bij Burn-out en Stress kijk dan op de site uitjeburn-out

Over Flow-Wolf

In 2000 ben ik begonnen met het begeleiden van medewerkers met een Burn-out naar Flow op het werk. 

Ik heb daarvoor een eigen effectieve methode ontwikkeld, die nu al door ruim 300 gespecialiseerde begeleiders wordt toegepast. De score van deze procesgestuurde methode is 97% siccesvol af te ronden..

Sinds kort is deze begeleiding ook via een hybride online leeromgeving beschikbaar voor werknemers. 

Meer informatie daarover is te inden via uitjeburn-out, deze site is nu nog in ontwikkeling

Ook coach ik medewerkers of leidinggevenden om hun eigen Flow in het werk te verkrijgen. Daarnaast kom ik regelmatig bij verschillende organisaties om een workshop of lezing over Flow te geven om zo een team, medewerker of leidinggevende weer Flow te laten beleven.

Het geeft mij plezier om organisaties, teams, medewerkers en leidinggevende te helpen om de Flow op de werkvloer te laten beleven. Meer hierover wordt binnenkort zichtbaar op de site flow-wolf

Lees meer over mijn achtergrond op mijn Linkedin-profiel Irma Wolf..

Als je verdere informatie wil over mijn activiteiten stuur dan ee mail naar bjwolfkpnmail


Flow-Wolf

Irma Wolf

Zerboldstraat 27
7203GX Zutphen

gespecialiseerd in de begeleiding bij Burn-out en Stress