Spiritualiteit & Adviseur Eenzaamheid

Praktijk Wilma Burgers
Doesburg

Als expert help ik vrouwen tussen de 35 en 70 jaar die eenzaam zijn in hun relatie. Wij gaan samen op zoek naar het pijnpunt dit word omgezet in kracht en weer leren vertrouwen waardoor weer volop van het leven genoten kan worden.

Eenzaamheid is niet zichtbaar, het is een verborgen probleem en kent vele oorzaken. Eenzaamheid is lastig om te bespreken, niemand laat graag zijn eigen pijn aan de ander zien. Eenzaamheid en sociaal isolement gaat vaak samen met lichamelijke en psychische klachten. Bij eenzaamheid zie je vaak dat stress en een (onderliggende) depressie  een rol kunnen spelen. Sociale contacten kunnen als bedreigend ervaren worden, maar zou het niet fantastisch zijn om deze bedreiging als een uitdaging te zien en te weten dat jij hiervan af geholpen kan worden. Dat je ervaart en voelt wat verandering met je doet.

Eenzaamheid is een stil pijnpunt waar ik je als expert vanaf kan helpen. 

Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn, ook met een groot sociaal netwerk om je heen kan je eenzaam zijn. En bij alleen zijn kan je heel gelukkig zijn. 

Over Praktijk Wilma Burgers

GGZ agoog die precies de juiste vragen weet te stellen en het pijnpunt weet te vinden wat er speelt. Ervarings deskundige in eenzaamheid, in mijn leven heb ik eenzaamheid gekend en echt gevoeld. Soms niet weten wat dit gevoel is en wat je eraan of mee kan doen. Begrip was er nauwelijks, veel mensen weten niet hoe ze hier mee om moeten gaan. Of ze vermijden het of geven advies waar jij echt niets mee kan. (De zogeheten dooddoener). Ik heb meer dan 15 jr een praktijk in natuurgeneeswijze en coaching, en ga me nu alleen nog richten op het stuk van coachen tegen eenzaamheid.

 


Praktijk Wilma Burgers

Wilma Burgers

Burgemeester Nahuyssingel 40
6981AG Doesburg

Spiritualiteit & Adviseur Eenzaamheid