Eigen-wijs-heidsontwikkeling. Voor dappere voelers en diepe denkers.

Ezels & Co | Eigen-wijs-heidsontwikkeling
Neede

Eigen-wijs-heidsontwikkeling is onze unieke maatwerk coachingswijze voor (jong)volwassenen die ècht in de spiegel durven te kijken en klaar zijn voor verdieping en groei. Voel je welkom, het is aan jou!

Onze Eigen-wijs-heidsontwikkeling is een unieke maatwerk coachingswijze voor (jong)volwassenen. Vormgegeven vanuit een flinke dosis ervaring en training op het gebied van mensen-menswerk met individuen en gezinnen, elementen uit het systemische werk en een portie levenservaring. 

Eigen-wijs-heidsontwikkeling is bedoeld voor dappere voelers en diepe denkers. Voor mensen die echt bereid zijn om met hun issues aan de slag te gaan, de diepte in.

Niet op zoek zijn naar quick-fix, maar de tijd durven nemen voor eigen ont-wikkeling. Voorbij eigen gedrag durven kijken, naar de herkomst daarvan. Naast het prettige ook het onprettige durven voelen. Of daar juist graag naar toe willen. Om te leren zijn met dat wat is. Om vanuit daar verder te kunnen.

Samen gaan we aan de slag met jouw vragen en issues. Gesprekken en ervaringsmomenten vol oh’s en ah’s, piekmomenten en pijnpunten, humor en ongemak. En dit alles hand in hand. Omdat alles er mag zijn. Geen wit zonder zwart. Geen dag zonder nacht. Geen warm zonder koud.

De sessies en trajecten vinden plaats op onze Groeilocatie. Een unieke coachingsplek, midden tussen het groen, met alle ruimte voor jou.

Naast onze particuliere coaching behoren ook indicaties op basis van PGB vanuit de Jeugdwet en WMO tot de mogelijkheden. Het voelen van eigenaarschap is een belangrijke voorwaarde om een traject te starten. 

Over Ezels & Co | Eigen-wijs-heidsontwikkeling

Ezels & Co | Eigen-wijs-heidsontwikkeling is in 2014 ontstaan vanuit idealisme, professionaliteit en passie voor mens & dier, door initiatiefnemer Petra ten Hoopen. Na een jarenlange loopbaan als ambulant gezinsbegeleider besloot zij dat het tijd was voor verandering. Met een intens gevoel en onverwoestbaar geloof dat het anders kan. Meer mens, minder regels. Meer gevoel, minder ratio. Meer mogen, minder moeten. 

In de loop van de jaren hebben ervaring, blijvende voeding en informatie rondom de ontwikkeling van de mens, en de pieken en dalen die het leven in zich heeft, gezorgd voor een unieke coachingsvorm. En heeft zich een eigenzinnig en professioneel team gevormd. 

Ons doel: Bewust mens durven zijn waarin reflectie, durven (door)voelen en omarmen van wat is de basis vormen voor groei en ontwikkeling. Door bewuste, professionele mensen die naast coach en/of ambulant begeleider, ook gewoon mens zijn. Weten dat het leven met vallen en opstaan gaat. Mogelijk in samenwerking met onze co-coaches, die van nature in huis hebben waar wij mensen eerst voor moeten ont-wikkelen. Gewoon zijn wie je bent, precies goed. 


Ezels & Co | Eigen-wijs-heidsontwikkeling

Petra ten Hoopen

Kempersdijk 53
7161RA Neede

Eigen-wijs-heidsontwikkeling. Voor dappere voelers en diepe denkers.