Voor kinderen, jongeren en volwassen. Leef het leven zoals het is bedoeld, met plezier en vertrouwen

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Doetinchem

Individuele coaching, jongerenbegeleiding, kindercoaching. Om weer te worden wie we werkelijk zijn en te kunnen leven met vertrouwen, plezier en enthousiasme. Dat willen we toch allemaal. Ondersteuning met praktische tips en evt. Bach Bloesemremedies

Individuele begeleiding geeft je allereerst helderheid in de situatie die er nu is. Dit kan een situatie zijn in relatie tot werk, tot een partner, tot een kind of tot het leven. Deze situatie bepaalt wellicht jouw leven op dit moment. Dit gaan we veranderen, zodat jij jouw positie in de situatie gaat bepalen. Je krijgt weer de regie over jouw eigen leven.

 

Voorbeelden voor mogelijke individuele begeleiding

  • heftige angsten, die belemmeren om vol vertrouwen in het leven te staan
  • negatieve gemoedstoestanden, die beperken om te genieten van het leven
  • fysieke ongemakken, die de oorsprong hebben in emoties of psyche
  • stress gerelateerde klachten, waarbij onrust een grote invloed heeft op het leven
  • relatieproblemen, met ingrijpende gevolgen voor het persoonlijk welzijn
  • gepest worden of pesten, dat het zelfbeeld en de schoolresultaten beinvloedt
  • faalangst of examenvrees, dat blokkeert om succesvol te zijn of te slagen
  • overgevoeligheid, dat vaak onvoldoende weerbaarheid tot gevolg heeft

Jongerenbegeleiding

De begeleiding van jongeren richt zich met name op het vinden van de eigen plek in de maatschappij. Als de richting duidelijk is, geeft dat meer vertrouwen en daadkracht om ervoor te gaan en te slagen in hetgeen je wilt bereiken.

Begeleiding van kinderen

Stempels worden in deze tijd in overvloed op kinderen geplakt. Dat is soms fijn als herkenning. Maar dan, hoe ga je hier dan mee om? Praktische aanwijzingen een vaardigheden helpen het kind in het vergroten van het zelfvertrouwen, de eigenwaarde, de concentratie en de wilskracht.

 

Over Adelaine Legters

De komst van mijn kinderen heeft een totale wending in mijn leven gebracht. Alles was opeens minder vanzelfsprekend en vroeg om een meer flexibele en open instelling. Gezondheid en welbevinden werden prioriteit nummer één, zowel voor de kinderen als voor mijzelf. Het vinden van een goede balans tussen werk, kinderen en ontspanning was een hele klus en vergde jaren. Maar het heeft mij uiteindelijk veel dichter bij mijzelf gebracht, met meer vrede en vreugd in mijn hart.

Mijn werk als intercedente bij Randstad Uitzendbureau in de jaren '90 maakte destijds al heel helder dat werken met mensen mijn passie is. Ik vond het heerlijk om mensen te leren kennen en te bemiddelen in het vinden van een juiste werkplek, een plek waar de mens zich prettig voelde. Het verlangen bestond echter al langer om op een dieper en persoonlijker wijze met mensen bezig te zijn.

Na mijn opleiding als Journey (helende reis) therapeut, ben ik in 20met een eigen praktijk begonnen. Ik ben mij verder gaan bekwamen in numerologie, energiewerk, boeddhisme, sjamanisme, de kracht van gedachten, familieopstellingen, yoga, bewustzijnswerk, de helende werking van edelstenen en mineralen en de Bach Bloesemremedies.

In mijn praktijk is het uitgangspunt een omgeving waarin de mens tot rust kan komen en zichzelf kan zijn.


AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder

Oude Wehlseweg 19
7007GE Doetinchem

Voor kinderen, jongeren en volwassen. Leef het leven zoals het is bedoeld, met plezier en vertrouwen