Ondernemerscoaching

Pulsar Partners
Lochem

Persoonlijke begeleiding door een coach bij de realisatie van jouw verandering. Je gaat starten of bent gestart met de realisatie van je wens om je werk of ondernemerschap een nieuwe vorm te geven.

Tijdens verandering in je bedrijf of privé-leven, kun je je soms eenzaam voelen of twijfelen over de richting die je wilt inslaan. Je staat op een kruispunt in je leven. Is dit wat ik echt wil?

Alle verandering gaat gepaard met weerstand. Als ondernemend mens heb je daarom baat bij een goed klankbord en een eerlijke spiegel. Iemand die je kunt vertrouwen, ondersteunt bij het analyseren van lastige situaties en die je confronteert met de keuzes die je maakt en de stappen die je zet. Geen agogische benadering, maar een sparringpartner die uw uitdaging en vak begrijpt en zelf ervaring heeft in de positie die u heeft.

De aanpak van Pulsar Partners is gericht op het maken van verbindingen en balans tussen de volgende 4 elementen waar uw succes en het succes van uw organisatie op is gebouwd:

  • Je betrokkenheid, persoonlijke drijfveren en rol als inspirator
  • De bestaansgrond van je bedrijf
  • Het toekomstperspectief van jou en je bedrijf 
  • Waarde die jij en je bedrijf creëren

Bart van der Meij treedt op als je sparringpartner, gids en klankbord. Je krijgt nieuwe ideeën,  kunt motieven en argumenten beter op een rij zetten. Valkuilen worden in kaart gebracht, moed en innerlijke rust versterkt. Samen met jou worden rollen en processen duidelijk gemaakt en worden vaste patronen doorbroken. Samenwerking, besluitvorming en leiderschap worden op een hoger plan gebracht. De achtergrond van de Bart garandeert dat de aanpak en het taalgebruik aansluit bij uw zakelijke praktijk en tot zichtbare resultaten leidt.

Over Pulsar Partners

Ik ben een ervaren zelfstandig ondernemer, adviseur en coach. De afgelopen jaren heb ik, soms samen met mijn zakelijke partners, verschillende ondernemers en bedrijven ondersteund met adviezen en coaching. Mijn kracht ligt in het verbinden van het zakelijke belang met de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer. Duurzame ontwikkeling van je talent en jouw bedrijf is daarbij het uitgangspunt.

Persoonlijk heb ik een passie voor muziek, lezen, filosofie en spiritualiteit. Ik draag via vrijwilligerswerk graag bij aan de positieve kant van onze samenleving.

Ik woon met mijn vrouw en ons samengesteld gezin in het centrum van Lochem. Ik ontvang je daar graag, maar kom ook graag op bezoek, omdat ik heel nieuwsgierig ben naar jouw wereld.

 


Pulsar Partners

Bart van der Meij

Oosterbleek 58a
7241 DK Lochem

Ondernemerscoaching