Voor moeders die een eigen bedrijf hebben of willen starten.

Buro Lentemorgen
Vorden

Een goede basis voor je bedrijf neerzetten zodat je ontspannen en effectief je business kunt runnen en genoeg tijd overhoudt voor je gezin. Je bedrijf runnen op jouw voorwaarden zonder dat je concessies hoeft te doen. Werk en privé in balans.

Ik help vrouwelijke ondernemers om hun bedrijf en gezin goed te combineren. Je hebt je eigen bedrijf, maar soms is het best moeilijk om je bedrijf te runnen zoals jij dat wilt en daarnaast genoeg tijd over te houden voor je gezin. Ik leer je hoe je je bedrijf goed kunt organiseren en inrichten zodat je effectief werkt en productief bent in de tijd die jij voor je bedrijf beschikbaar hebt. Zodat jouw bedrijf geen hobby meer is, maar een serieus bedrijf van waaruit je kunt gaan groeien. 

In mijn traject "Van Start Naar Groei" gaan we 3 maanden aan de slag om jouw business op orde te krijgen. Je gaat de basis van jouw bedrijf goed neerzetten. Een fijne structuur met overzicht zodat je jouw tijd kunt besteden aan wat jij belangrijk vindt. Ik adviseer je en help je bij de praktische zaken. Ik zorg dat je gebruik kunt maken van de online mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Social media, e-mailmarketing etc. Het komt allemaal aan bod en ik help je bij het inrichten ervan. Zodat jij de tijd en rust hebt om te doen waar jij goed in bent! 

Over Julia van Ditshuizen

Na bijna 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben besloot ik in 2017 mijn eigen bedrijf te starten. Ik had behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Mijn eigen werktijden kunnen indelen, kunnen werken met wie ik graag wil en eigen keuzes kunnen maken. Maar de belangrijkste reden was dat ik werk en privé goed in balans wilde houden. Met een gezin met 3 kinderen, waarvan 1 kind dat aan topsport doet, is het rennen en vliegen de hele week met soms strakke schema’s. Dat doe ik uiteraard met liefde, maar ik merkte dat ik me in loondienst beperkt voelde. Weer vrij vragen, weer haasten om op tijd op school te zijn, weer opvang regelen. Ik begon als VA, Virtual Assistant. Ik ondersteunde ondernemers. Hier ontdekte ik dat het hard werken is om die vrijheid en flexibele werktijden te realiseren.

Ik wist dat ik ondernemers op dit vlak meer kon bieden, gestructureerd en georganiseerd als ik van nature ben. Ik heb de opleiding tot Professional Organizer gevolgd. Hier leerde ik een methode om administraties en werkplekken te organiseren. Ook heb ik veel geleerd over timemanagement.

Door beide werelden te combineren, VA en Organizer, help ik nu moeders bij het opstarten en runnen van hun bedrijf. En dat is wat ik het liefste doe! 

Overzicht, structuur en rust. Werk en privé in balans. Dat is wat ik iedere vrouwelijke ondernemer gun.

Klanten noemen mij betrouwbaar, nuchter, enthousiast en sterk in advisering en begeleiding. Ook ben ik betrokken, flexibel en een regelaar.


Buro Lentemorgen

Stuwdijk 1
7251KL Vorden

Voor moeders die een eigen bedrijf hebben of willen starten.