Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Gelselaar

Financieel advies nodig? Op fiscaal gebied, opzetten van je boekhouding als ZZP er of het voorkomen van schulden? Jan Buist van Financieel Sterk is jouw financiele duizendpoot!

Financieel advies nodig? Wacht als ondernemer en particulier niet te lang met hulp vragen!.

Wij vinden regie over eigen geld een levensvoorwaarde. Hoe eerder je je bij ons meldt, hoe meer mogelijkheden er zijn om een schuldhulpverleningstraject te voorkomen. Bovendien hou je zelf de regie zonder terecht te komen in formele en langdurige trajecten.

We doen niet alleen schuldregelingen: Financieel Sterk kan ook particulieren en ZZP’ers helpen met het op orde brengen van de administratie, belastingaangiften en het maken van doorstartplannen en reorganisatie. We hebben zinvolle contacten met bedrijven als accountants, advocaten en banken. We werken met hen samen om mensen weer snel op weg te helpen.

Financieel Sterk zet zich in op korte en praktische hulptrajecten: we zijn doeners.

Stichting Financieel Sterk biedt dus hulp bij:

-          Opzetten boekhouding bij startende ZZP'ers en fiscaal advies

-          Bijwerken achterstallige administratie

-          Voorkomen van schulden

-          Betalingsregelingen met schuldeisers/leveranciers

-          Verzorgen belastingaangifte

-          Advisering bij opmaak jaarrekeningen en belastingaangiften

-          Reorganisatie bedrijf

-          Doorstart bedrijf

-          Overleg met banken, belastingdienst, accountants

De medewerkers van Financieel Sterk komen bij u thuis of op de zaak om samen naar uw financiële situatie te kijken: als het tussen u en ons klikt pakken we ook direct  zaken op. Een eerste gesprek is kosteloos en binnen één week geregeld.

We zijn actief in de gemeenten: Berkelland, Hof van Twente, Lochem, Winterswijk en Oost-Gelre.

Als je een indruk wilt krijgen van Jan Buist als persoon en de betrokkenheid bij zijn dorp Gelselaar zie het YouTube filmpje.

Over Financieel Sterk

Vanuit mijn achtergrond en spiritueel ondernemerschap wil ik jullie graag aanbieden:

1. Fiscaal-administratieve training en advies voor -spiritueel- ondernemers.

Deze training, bestaande uit 3 dagdelen, geef ik met enige regelmaat in Centrum Goud Eibergen. Daarnaast doe ik ook veel individuele consulten. Boekhouden en belastingen zijn niet de grootste hobby van ondernemers, wel een onmisbaar element van goed ondernemerschap!

Alles weten over boekhouden, softwarepakketten, inkomstenbelasting en fiscale aftrekposten? Inzicht in financiën en fiscale zaken vormen een hecht fundament onder het ondernemerschap. In de cursus of in een individueel gesprek kan ik jullie laten zien dat boekhouden niet alleen noodzakelijk is, maar ook leuk kan zijn. Bel of mail gerust.

2. Budgetcoaching voor particulieren en ondernemers.

Voor mensen die moeilijk rondkomen met hun inkomen is er budgetcoaching. Als de uitgaven groter zijn dan de inkomsten ontstaat er een probleem, Samen met jou werk ik niet alleen aan een technische oplossing in de vorm van het opzetten van een thuisadministratie, maar ook aan een gedragsverandering. Deze werkzaamheden doe ik vanuit mijn stichting Financieel Sterk. 

3. Schuldhulpverlening.

Voor mensen die moeilijk rondkomen met hun inkomen en daarnaast ook schulden hebben zijn er vaak wel oplossingen. Samen met jou werk ik aan betalingsregelingen met schuldeisers. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt, dus zowel je financiële vrijheid behouden alsook je verplichtingen nakomen. Deze werkzaamheden doe ik vanuit mijn stichting Financieel Sterk.

Tot slot...spiritueel ondernemen is leuk en ik ben je graag van dienst met mijn kennis en ervaring. Ik nodig je uit!

Mijn motto: Go with the flow!


Financieel Sterk

Jan Buist

Diepenheimseweg 19
7275 AP Gelselaar

Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!